Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Francez arestat în UCRAINA, pentru că pregătea 15 ATACURI la Euro 2016

Publicat:

1465206662 Polițiști in Ucraina Un francez a fost arestat in Ucraina, pentru ca pregatea 15 atentate in Franta in timpul de 2016, au anuntat, azi, luni serviciile secrete ucrainene.

Individul intrase în contact cu grupari armate ilegale din Ucraina și era interesat sa cumpere arme si explozibili. B

arbatul intentiona sa atace lacasuri de cult frecventate de musulmani si evrei, precum si cladiri administrative în Franta, conform Reuters, citata de Agerpres.

Citeste articolul mai departe pe evz.ro…  

Sursa articol: evz.ro


Stiri pe aceeasi tema

Militari francezi in Ucraina: Rusia avertizeaza ca vor fi ținte legitime

13:36, 08.05.2024 - Rusia a avertizat miercuri Franta ca, daca presedintele Emmanuel Macron va trimite trupe in Ucraina, atunci acestea vor fi vazute ca tinte legitime de catre armata rusa, relateaza Reuters, potrivit news.ro.

Mega-scandal de corupție in Ucraina: primul ministru arestat preventiv din mandatul lui Zelenski

10:25, 26.04.2024 - Un tribunal ucrainean a ordonat vineri ca ministrul agriculturii, Mikola Solski, care isi anuntase joi demisia, sa fie plasat in arest preventiv in urma acuzatiilor privind implicarea sa intr-o achizitie ilegala de terenuri detinute de stat in valoare de aproximativ 7 milioane de dolari, relateaza Reuters.

Barbat de pe lista „Most Wanted” a SUA, arestat in Piața Sfantul Petru: El a trecut prin Republica Moldova și Ucraina

18:30, 18.04.2024 - Carabinierii italieni au arestat saptamana trecuta un fugar aflat pe lista „most wanted” (cei mai cautați) a Statelor Unite, el fiind reținut in Piața Sfantul Petru din Roma in timp ce avea asupra sa 3 cuțite ascunse, scrie de Reuters, citat de hotnews.ro .

Razboi in Ucraina, ziua 778. Infrastructura energetica din sudul tarii, vizata de dronele Rusiei

10:25, 12.04.2024 - Atacuri ale dronelor rusești in sudul Ucrainei au provocat in cursul nopții de joi spre vineri un incendiu la o instalație energetica din Dnipropetrovsk și au avariat infrastructura critica din Kherson, au declarat vineri autoritațile ucrainene, citate de Reuters. Forțele ucrainene au doborat 16 din…

Ministrul maghiar de externe se opune scenariului francez pentru Ucraina: 'Acesta nu este razboiul nostru și nu este nici razboiul NATO'

14:41, 03.04.2024 - Ungaria refuza sa sprijine, la reuniunea de miercuri si joi a ministilor de externe din tarile NATO, orice propunere care ar impinge Alianta mai aproape de razboi sau ar transforma-o intr-una ofensiva, a declarat ministrul de externe Peter Szijjarto, transmite MTI, conform Agerpres. Afirmațiile vin…

Rusia si Ucraina raporteaza atacuri aeriene in zonele de frontiera

09:40, 20.03.2024 - Rusia si Ucraina au anuntat ca au respins numeroase atacuri aeriene la sfirsitul zilei de marti si la inceputul zilei de miercuri, iar intensificarea bombardamentelor asupra regiunilor de frontiera a fortat evacuarea civililor de ambele parti, transmite Reuters. Oficialii rusi au declarat ca sistemele…

Un rus care asambla și lansa drone pentru Ucraina a fost arestat la Moscova

12:05, 15.03.2024 - Serviciul Federal de Securitate (FSB) al Rusiei a anuntat vineri ca un cetatean rus a fost arestat la Moscova sub suspiciunea de tradare si ca acesta a marturisit ca asambla si lansa drone in folosul Ucrainei, informeaza Reuters, preluat de Agerpres.


Ce parere ai despre aceasta stire?