Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FOTO/VIDEO Sarah Brightman a testat costumul de cosmonaut pentru zborul în spaţiu 

Publicat:

FOTO/VIDEO a testat costumul de cosmonaut pentru zborul în spatiu  Celebra soprana britanica a inceput deja in Rusia antrenamentele pentru cea mai extraordinara experienta din viata ei: 10 zile petrecute la bordul Statiei Spatiale Internationale.

Citeste articolul mai departe pe click.ro…  

Sursa articol: click.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rusia ar fi lansat o arma spațiala, saptamana trecuta. Ce ar putea face cu aceasta

11:00, 22.05.2024 -  Statele Unite au ajuns la concluzia, in urma unor evaluari, ca Rusia a lansat saptamana trecuta ceea ce este probabil o arma spatiala, care se afla acum pe aceeasi orbita cu un satelit guvernamental american, a declarat marti purtatorul de cuvant al Pentagonului, generalul-maior Pat Ryder, citat de…

Rusia acuza SUA ca vrea sa desfasoare arme in spatiu

12:56, 21.05.2024 - Rusia a acuzat marti SUA ca vrea sa desfasoare arme in spatiu, a doua zi dupa respingerea de catre Consiliul de Securitate al ONU al unui proiect de rezolutie rusa pe aceasta tema si dupa acuzatii similare ale Washingtonului fata de Moscova, relateaza AFP, potrivit Agerpres.

43 ani de la zborul primului cosmonaut roman Dumitru-Dorin Prunariu, evocați la Pucioasa

21:35, 14.05.2024 - Azi se implinesc 43 ani de la zborul primului cosmonaut roman Gen. Loct. r. Dumitru-Dorin Prunariu. Clubul Copiilor „Nicolae Mateescu” Pucioasa prin Cercul de rachetomodelism a organizat un eveniment cu tema: Romania in cosmos acum 43 ani. Coordonatorii evenimentului au fost profesorul Nicolae Diaconescu…

Rusia se opune, prin veto, unei Rezoluții vitale la ONU impotriva utilizarii armelor nucleare in spațiu, in „razboiul stelelor”

15:16, 25.04.2024 - Daca pentru țarile mici, mai nevolnice și ca atare total dependente, condiția de supraviețuire o reprezinta achiziționarea de material militar din arsenalele mai vechilor sau mai noilor protectori, cu totul altele sunt regulile dupa care joaca cei puternici.

SUA și Japonia au propus ONU interzicerea de arme nucleare in spațiu

23:20, 18.03.2024 - Statele Unite(SUA) și Japonia au propus luni o rezoluție Consiliului de Securitate al ONU care sa sublinieze ca națiunile ar trebui sa respecte un tratat care interzice amplasarea de arme nucleare in spațiu, un mesaj care pare sa vizeze Rusia, potrivit stiripesurse.ro. Washingtonul crede ca Moscova…

Rușii s-au laudat ca au testat o racheta nucleara care „poate distruge un oraș mic”, pentru a intimida Occidentul (ISW)

13:20, 03.03.2024 - Rusia a testat o racheta nucleara intercontinentala RS-24 Yars intr-un gest de intimidare la adresa Occidentului, incercand astfel sa slabeasca sprijinul occidental pentru Ucraina, a comunicat Institutul pentru Studiul Razboiului (ISW), citat de Pravda. Un oficial de la Pentagon a comunicat ca Rusia…

Rusia a testat o racheta nucleara a doua zi dupa discursul prin care Putin a amenințat Occidentul

17:41, 01.03.2024 - Rusia a testat o racheta nucleara strategica la doar 24 de ore dupa ce președintele rus Vladimir Putin a lansat o amenințare nucleara la adresa Occidentului. Anunțul a fost facut de Ministerul rus al Apararii.

ISW: Moscova ar fi testat din nou „internetul suveran”, prin care vrea sa-i rupa pe ruși de restul lumii

16:26, 28.02.2024 - Rusia ar fi testat din nou, marți, „internetul suveran”, spun analiștii militari. Mai multe platforme sociale, precum Facebook și Instagram, au devenit temporar disponibile fara o rețea privata virtuala (VPN), transmite Sky News.


Ce parere ai despre aceasta stire?