Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FOTO&VIDEO / Fiica Andrei împlinește astăzi trei ani. Micuța Eva nu a mai putut de bucurie când și-a văzut cadourile

Publicat:

Petrecere mare in familia Andrei! Fiica ei, , implinește astazi trei ani, iar indragita artista marcheaza momentul cum orice mama iubitoare știe mai bine: rasfațandu-și micuța.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Lando Norris s-a taiat la fata la o petrecere la Amsterdam. La eveniment a fost prezent si DJ Martin Garrix

13:30, 29.04.2024 - Lando Norris s-a taiat la fata la o petrecere la Amsterdam. La eveniment a fost prezent si DJ Martin GarrixPilotul Lando Norris de la McLaren s-a taiat in fata cu un sticla la o petrecere din Amsterdam, in acest weekend.

Xtra Night Show. Petrecere fabuloasa de ziua Andei Adam! Cantareața implinește 44 de ani și sarbatorește alaturi de prieteni: ”E prima oara...” / VIDEO

22:45, 26.04.2024 - Zi speciala in familia Andei Adam! Cantareața implinește 44 de ani și este incojurata de o mulțime de prieteni și de cei mai importanți oameni din viața ei. A organizat o petrecere fabuloasa, cu aproape 80 de ani invitați, iar decorul este uimitor! Iata cu ce cadou a surprins-o soțul ei.

Ea este Sara, adolescenta de 15 ani care a cazut de la etajul opt la o petrecere, in Brașov / Foto

13:25, 08.04.2024 - Ea este Sara, adolescenta de 15 ani care a cazut de la etajul opt la o petrecere, in BrașovSara este tanara, in varsta de 15 ani, din Brașov, care a murit sambata noapte dupa ce a cazut de la etajul opt al blocului in care se afla la o petrecere.

Proiectul Moldovenii.md implinește 13 ani

07:11, 07.04.2024 - Portalul Moldovenii.md este un proiect unic, care nu are nici o afiliere politica, nu susține și nu promoveaza nici un partid politic din Moldova și nu este finanțat din strainatate. Portalul informațional a demonstrat acest lucru prin activitatea sa de lunga durata, prin materialele publicate, o lectura…

Dupa fapta și rasplata! Louis Munteanu, petrecere in club dupa „dubla” cu Rapid

12:46, 16.03.2024 - Louis Munteanu (21 de ani) a fost MVP-ul partidei caștigate de campioana Farul pe terenul lui Rapid, scor 2-1. Varful a marcat o „dubla” și i-a asigurat echipei sale prima victorie din play-off. Dupa meci, jucatorul imprumutat de la Fiorentina a petrecut intr-un club din București. Pe modelul „Borza…

Bianca Dragușanu, petrecere de lux cu ocazia zilei de naștere. Ce surprize a pregatit vedeta pentru invitații ei / FOTO

00:05, 07.03.2024 - Bianca Dragușanu are parte de o petrecere de lux de ziua sa de naștere. Vedeta are alaturi de ea cele mai apropiate persoane, iar surprizele pentru ei nu au putut sa lipseasca. De la decorul de vis, la preparatele ideale, nimic nu a putut sa lipseasca, astfel ca a fost atenta la fiecare detaliu.

Igor Dodon l-a felicitat pe președintele Turciei cu ocazia zilei de naștere: Erdogan implinește 70 de ani

14:46, 26.02.2024 - Fostul președinte al Republicii Moldova, liderul Partidul Socialistilor, Igor Dodon, l-a felicitat pe președintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, cu ocazia zilei de naștere. Liderul turc implinește astazi 70 de ani.

Gigi Becali, din nou in culmea fericirii » Vestea pe care i-a dat-o fiica lui: „Aștept cu slava și bucurie”

10:31, 21.02.2024 - Gigi Becali a anunțat marți ca a primit o noua veste care l-a dus in culmea fericirii: va fi din nou bunic. Fiica cea mare a patronului FCSB, Teodora (29 de ani), este din nou insarcinata, dupa cum a dezvaluit omul de afaceri. Gigi Becali va fi din nou bunic „Eu cu slava și bucurie, aștept al treilea…


Ce parere ai despre aceasta stire?