Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

(foto) Wald International a creat un body-kit agresiv pentru BMW M6 Gran Coupe

Publicat:

Așa cum cum a fost si in proiectele anterioare care au avut la baza un Rolls-Royce Wraith si o , kit-ul exterior aerodinamic numit si dezvoltat de atelierul de tuning japonez , a fost aplicat de aceasta data pe o masina germana marca BMW.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Bolos: Sistemul e-Transport este creat pentru lupta impotriva fraudei in domeniul transporturilor rutiere

11:15, 28.04.2024 - Sistemul national e-Transport este special creat pentru lupta impotriva diverselor forme de frauda si evaziune fiscala care pot aparea in domeniul transporturilor rutiere de marfuri, sustine Boloș.

Inovația ce poate revoluționa chirurgia oculara. Program de vedere artificiala, creat de o studenta din Romania

23:50, 02.04.2024 - Larisa Bianca Ionica, o studenta la Facultatea de Inginerie din Galați, a conceput un soft ce permite efectuarea de operații oculare extrem de precise. Programul va fi instalat pe un robot hidraulic, care va efectua operații oculare extrem de precise, cu o marja de eroare foarte mica.

Sofer agresiv si fara permis, prins pe E85 circuland mult peste limita legala. Altul se plimba drogat prin oraș

18:00, 08.03.2024 - Actiunile politistilor din Neamt pentru combaterea si prevenirea evenimentelor rutiere au dus la descoperirea a doi soferi care nu aveau ce cauta in trafic. Unul nu avea permis, iar altul era drogat.

CIA a creat o rețea de baze secrete in Ucraina in ultimii ani (The New York Times)

20:30, 25.02.2024 - Agenția Centrala de Informații a SUA (CIA) a inființat in ultimii opt ani o rețea de baze secrete in Ucraina, de-a lungul graniței cu Rusia, informeaza publicația "The New York Times" (NYT), citand surse. NYT este citat de TASS si preluat de Rador. Potrivit datelor acestora, CIA furnizeaza informații…

Lionel Messi și-a comandat gratar de 650.000 de euro: „Am creat un design special”

10:20, 19.02.2024 - Lionel Messi (36 de ani) a comandat un gratar special in valoare de 650.000 de dolari. Obiectul este confecționat in Argentina și va fi livrat la Miami, la noua reședința a campionatului mondial. In decembrie 2023, Antonela Roccuzzo, soția lui Messi, l-a surprins pe Guillermo, un producator de gratare…

Josep Borrell avertizeaza ca Orientul Mijlociu e un butoi cu pulbere și ca razboiul Israel-Hamas a creat „un efect de domino”

00:41, 04.02.2024 - Șeful diplomatiei Uniunii Europene, Josep Borrell, a avertizat sambata ca exista riscul unei noi escaladari a tensiunilor din Orientul Mijlociu, dupa bombardamentele americane asupra unor grupari din Siria și Irak care au legaturi cu Iranul și dupa informațiile conform carora Israelul vrea sa iși duca…


Ce parere ai despre aceasta stire?