Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FOTO VEZI de ce este gelos Kaka pe Abbiati. Soţia portarului a făcut furori la Miami!

Publicat:

Kaka, gelos pe jucatori care au la suflet campioana Italiei, AC Milan, , si Kaka, si-au petrecut impreuna vacanta de vara la Miami, alaturi de nevestele lor. Singura problema a fost ca vedeta de la , a avut motive sa traga cu ochiul spre sezlongul alaturat, unde sotia lui Abbiati si-a etalat formele mai bine definite.Chiar daca in momentul cind a decis sa mearga in fata altarului, sotia lui Kaka, avea un corp de invidiat, sarcina si-a facut simtita prezenta.

Citeste articolul mai departe pe GSP.ro…  

Sursa articol: GSP.ro


Stiri pe aceeasi tema

Celebrul Sacchi a dezvaluit secretul remontadelor lui Carlo Ancelotti cu Real in Liga: „Arrigo, este o tactica. Ne prefacem morți și apoi invingem pe final!”

11:36, 10.05.2024 - Arrigo Sacchi (78 de ani), creatorul faimosului Milan, a povestit ce a vorbit o ora la telefon cu fostul sau elev, Carlo Ancelotti. „De ce m-ai facut sa sufar atata? Nu mi-a placut ce-am vazut”, l-a certat maestrul italian. La care tehnicianul lui Real Madrid i-a replicat: „Arrigo, este o tactica. Ne…

Serie A: Milan vs Inter - Nerazurrii, la 90 de minute de titlul cu nr. 20

07:55, 22.04.2024 - Milan - Inter, meci contand pentru etapa a 33-a din campionatul Italiei, este programat, luni, 22 aprilie, de la ora 21:45, pe San Siro, si va fi transmis in direct de Digi Sport 1, Orange Sport 2 si Prima Sport 1.

Panica intr-un zbor Ryanair: Un tanar a murit subit, in timp ce soția sa insarcinata statea pe un alt rand de scaune

18:40, 18.04.2024 - Un viitor tata, in varsta de 33 de ani, a murit intr-un zbor Ryanair deasupra Italiei, dupa ce a suferit un atac de cord in timp ce soția sa insarcinata statea pe un alt rand de scaune, in partea din spate a avionului.

Robinho, 9 ani de inchisoare pentru viol - Fostul fotbalist iși va ispași pedeapsa in Brazilia

11:40, 21.03.2024 - Robinho, condamnat la noua ani de inchisoare de catre justitia italiana pentru viol in grup, trebuie sa-si ispaseasca pedeapsa in Brazilia, au decis, miercuri, judecatorii Curtii Superioare de Justitie din tara sud-americana. Brazilianul a evoluat pentru echipe precum Real Madrid, Manchester City și…

Carlo Ancelotti, antrenorul lui Real Madrid, risca inchisoarea. Este acuzat de frauda fiscala de un milion de euro

12:25, 06.03.2024 - Parchetul din Madrid a cerut o pedeapsa de patru ani și noua luni de inchisoare pentru antrenorul lui Real Madrid, Carlo Ancelotti. El a fost acuzat ca a fraudat fiscul spaniol cu peste un milion de euro in anii fiscali 2014 și 2015, a anunțat agenția de știri EFE, preluata de Agerpres.Ministerul Public…

Sotia unui fotbalist roman atrage toate privirile la facultate. Tinutele sale fac furori, cum merge la „scoala”. Foto

14:05, 03.03.2024 - In ochii partenerului sau, este cea mai frumoasa femeie din Romania. Cert este ca ținutele sale fac furori in randul internauților și nu numai! Sotia unui fotbalist roman atrage toate privirile la facultate. Superba blonda este o apariție spectaculoasa. „Cand Lena iese pe strada, e deranj mare de tot”…

Serie A: Lazio vs AC Milan - Derby incendiar pe Olimpico

10:55, 01.03.2024 - Lazio - Milan, meci contand pentru etapa a 27-a din campionatul Italiei, este programat, vineri, 1 martie, de la ora 21:45, pe Stadio Olimpico din Roma, si va fi transmis in direct de Digi Sport 2, Orange Sport 2 si Prima Sport 2.

Serie A: AC Milan rateaza șansa de a urca pe locul doi

23:55, 18.02.2024 - AC Milan a facut un pas greșit in campionatul Italiei, intr-un moment in care ar fi avut nevoie de o victorie. Formația lui Stefano Pioli a pierdut in deplasarea de la Monza, scor 4-2, in etapa cu numarul 25 din Serie A.


Ce parere ai despre aceasta stire?