Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FOTO Un bărbat a murit după ce a căzut de la etajul opt

Publicat:

Un barbat a murit sambata seara, in jurul orei 21.30, dupa ce a cazut de la etajul opt. Tragedia s-a produs in al orașului .

Victima a fost identificata de vecini ca fiind , fost jucator și antrenor de fotbal, in varsta de aproximativ 40 de ani. Barbatul era casatorit și avea un copil in varsta de 18 ani. Trupul neinsuflețit a fost gasit prabușit pe acoperișul unui magazin aflat la parterul blocului cu zece etaje in care locuia victima, situat in Piața Vasile Lucaciu.



CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO

Poliția…

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

O buzoianca de 43 de ani a murit dupa ce a cazut de la etaj

10:01, 09.05.2024 - UPDATE: Poliția a confirmat faptul ca ancheteaza moartea suspecta a unei femei in varsta de 43 de ani, survenita prin precipitare, menționand insa ca, in prezent, este audiata persoana care se mai afla in casa cu victima in momentul producerii tragediei. ȘTIREA INIȚIALA: O buzoianca in varsta de 43 …

Cine este Vlad, tanarul care a murit la doar 20 de ani, dupa ce a cazut in gol de la etajul trei al Spitalului Sf. Spiridon din Iași. Era student la medicina / FOTO

15:00, 08.05.2024 - Avea toata viața inainte, dar a ales sa iși puna capat zilelor. Vlad, un tanar in varsta de 20 de ani, student la Medicina, s-a aruncat de la etajul trei al Spitalului Sf. Spiridon din Iași. Baiatul suferise recent o intervenție chirurgicala la colon.

O tanara din Brașov, proaspata mamica, a murit dupa ce s-a aruncat de la etajul 5

09:15, 26.04.2024 - O tanara din Brașov, proaspata mamica, a murit dupa ce s-a aruncat de la etajul 5, dintr-un bloc din Brasov. O tanara de aproximativ 20 de ani, din Brasov, s-a aruncat de la etajul 5 al unui bloc din Brașov. Ea s-ar fi aruncat de la o fereastra de pe casa scarii, si s-ar fi aruncat in gol, iar impactul…

Un barbat de 71 de ani a murit dupa ce a cazut de la etajul 3 al unui spital din Satu Mare

11:00, 15.04.2024 - Un caz de deces la Spitalul Vechi din Satu Mare este anchetat de poliție. Un pacient s-a urcat pe geam și a cazut de la etajul al treilea. Personalul nu a intervenit, ci a sunat la 112. Totul s-a petrecut in noaptea de duminica spre luni, in jurul orei 03.30. Un pacient internat in cadrul […] Source

Tragedie in Satu Mare. Un barbat a murit dupa ce a cazut de la etajul 3 al spitalului in care era internat

10:55, 15.04.2024 - Un barbat a murit, duminica noapte, dupa ce a cazut de la etajul 3 al spitalului in care era internat. Acesta s-ar fi dezechilibrat, iar impactul cu asfaltul i-a fost fatal. Medicii nu au mai putut sa ii salveze viața, din cauza ranilor foarte grave pe care le-a suferit.

Noi detalii in cazul morții Sarei, adolescenta in varsta de 15 ani care a murit dupa ce a cazut de la etajul opt al unui bloc in Brașov: "Nu ar fi consumat niciodata alcool!"

08:55, 09.04.2024 - Noi informații in cazul Sarei, adolescenta in varsta de 15 ani care a murit dupa ce a cazut de la etajul al 8 al unui bloc din Brașov. Apropiații fetei spun ca ea nu ar fi consumat niciodata alcool.

Un barbat de 74 de ani din Arad a murit dupa ce a cazut de la etajul 7 al unui bloc

10:50, 04.03.2024 - Incident cu final nefericit, luni dimineața, la Arad. Un barbat in varsta de 74 de ani a murit dupa ce a cazut de la etajul unui bloc de locuințe. Inca nu este clar daca a fost un accident sau un act premeditat.


Ce parere ai despre aceasta stire?