Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Foto: Uite cât de adorabilă e fetiţa Jessicăi Simpson!

Publicat:

a mostenit buzele groase ale mamei sale si pare ca va fi la fel de frumoasa ca si ea. , in varsta de 31 de ani, a nascut primul ei copil pe 1 mai.

Cantareata are in prezent probleme cu greutatea: mereu s-a luptat cu kilogramele in plus, insa acum, dupa ce a nascut, isi doreste mai mult ca niciodata sa scape de ele si sa ajunga la o silueta frumoasa.

Foto: Twitter, Northfoto

Citeste articolul mai departe pe unica.ro…  

Sursa articol: unica.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cea mai mare provocare pentru Nicole Cherry de cand a devenit mama. Cantareața, despre cum se imparte intre cariera și familie: ”E greu sa am acest echilibru” / VIDEO

11:45, 07.05.2024 - Nicole Cherry traiește de aproape trei ani cele mai frumoase clipe, asta dupa ce a venit pe lume fiica ei și a partenerului ei de viața, micuța Anastasia! Fetița ii face cei mai fericiți pe cei doi, insa noi am stat de vorba cu artista care ne-a spus și care e cea mai mare provocare dupa ce a devenit…

O recunoști pe fetița adorabila din imagine? Este una dintre vocile de aur ale Romaniei

21:10, 13.04.2024 - Fetița din imagine este acum o doamna in toata firea, respectata și iubita de o iubita de oameni. Este una dintre cele mai bune voci din țara, pe care fanii ei o recunosc dintr-o mie. Puțini iși dau seama cine este, insa, din aceasta fotografie. Cine este copila din imagine Fetița din imagine este acum…

Rezultatele testului ADN, pe masa procurorilor: Cine ar fi tatal bebelușului nascut de fetița de 11 ani

12:15, 29.03.2024 - Procuratura a recepționat rezultatele expertizei ADN in cazul fetiței de 11 ani, care a nascut un copl. Surse citate de TV8 , rezultatele ar demonstra ca tatal bebelușului este chiar barbatul plasat in arest preventiv - tatal vitreg al copilei.

Un fost ministru și om de televiziune din Franța a murit. Era nepotul lui Francois Mitterrand: doliu uriaș

08:05, 22.03.2024 - Nepot al fostului presedinte francez Francois Mitterrand, ministru in mandatul lui Nicolas Sarkozy, Frederic Mitterrand, o personalitate deosebita, un mare cinefil, a anuntat in aprilie 2023 ca este "bolnav", fara sa dea detalii, relataeza AFP preluat de Agerpres."Moartea lui Frederic Mitterrand ma…

Cristi Tanase a devenit tatic! Soția fostului fotbalist, Adina Maria, a nascut o fetița: „Totul!” / FOTO

13:00, 11.03.2024 - Cristi Tanase a devenit tatic pentru prima data! Soția fostului jucator de fotbal, Adina Maria, a nascut o fetița perfect sanatoasa. Fostul fotbalist radiaza de fericire in acest moment și este implinit. Iata ce imagine a publicat partenera lui de viața pe rețelele de socializare!

Mircea Bravo a devenit tatic! Soția celebrului vlogger a nascut o fetița: „Seamana mult cu mine” / FOTO

13:45, 22.02.2024 - Mircea Bravo are toate motivele sa radieze de fericire! Celebrul vlogger a devenit tatic pentru prima oara! Ce imagine emoționanta a postat pe o rețea de socializare. Georgiana, partenera de viața a actorului, a nascut o fetița.

Fetița adorabila Frumușica și inocenta Lizuca din „Dumbrava minunata”

14:20, 20.02.2024 - Diana Musca avea patru ani și jumatate cand a facut un rol excepțional in filmul "Dumbrava minunata", unde i-a dat viața Lizucai. The post Fetița adorabila Frumușica și inocenta Lizuca din „Dumbrava minunata” first appeared on Informatia Zilei .


Ce parere ai despre aceasta stire?