Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FOTO / Prestaţia de invidiat a "balerinelor" Natalia Mateuţ, Raluca Dumitru şi Răzvan Botezatu în platoul de la "Star Matinal"

Publicat:

, si au fost provocati de o balerina sa urce pe poante si sa execute câteva miscari de dans. Cei trei au stârnit râsetele tuturor, mai ales .

si au fost primele care au îmbracat costumele de balet si au primit primele lectii de la balerina cu experienta aflata în platou. Un invitat surpriza a dat buzna în platou, peste ele. Îmbracat si el în costum de balerina, a facut furori.

Prezentatorul a purtat un costum alb la fel ca fetele…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Exclusiv! Primele declarații ale Nataliei Mateuț, dupa ce a fost audiata de DIICOT. Ce spune vedeta despre acest lucru

14:05, 12.04.2024 - In presa au aparut informații cum ca Natalia Mateuț a fost audiata de catre DIICOT intr-un dosar al unor inculpați acuzați de trafic de droguri. Reporterii Spynews.ro au contactat-o pe coprezentatoarea de la Xtra Night Show, care ne-a oferit, in exclusivitate, declarații.

Star Matinal. Miss Universe Kosovo a imbracat rochia de mireasa! Eriona Sejdiu a anunțat la nunta ca este insarcinata / VIDEO

11:00, 22.03.2024 - Este vestea momentului in showbiz-ul internațional! Miss Universe Kosovo a imbracat rochia de mireasa! Vedeta s-a casatorit cu alesul inimii ei. Eriona Sejdiu a anunțat la nunta ca este insarcinata. Iata imagini fabuloase de la nunta cu 500 de invitați!

Star Matinal. Alexandra Stan și-a asumat relația cu iubitul milionar! Artista a imbracat rochia alba / VIDEO

09:35, 14.03.2024 - Alexandra Stan și-a asumat relația cu iubitul milionar! Artista a imbracat rochia alba, iar in aceste momente este mai fericita ca niciodata in brațele partenerului ei de viața. Iata ce imagini a publicat cantareața pe rețelele de socializare!

Star Matinal. Ce așteptari are Catalin Cazacu de la viitoarea iubita. Co-prezentatorul de la Xtra Night Show este pregatit sa faca pasul cel mare: „E foarte greu” / VIDEO

17:20, 13.03.2024 - Chiar daca sta bine la capitolul viața profesionala, nu putem spune același lucru și despre viața lui privata. Catalin Cazacu este singur in acest moment al vieții sale, insa nu spune nu unei noi relații. Iata dezvaluirile facute de co-prezentatorul de la Xtra Night Show!

Star Matinal. Kalin Brothers versus Dima Trofim. Frații virali pe TikTok și prezentatorul de la Antena Stars s-au intrecut in breakdance / VIDEO

11:30, 13.03.2024 - Kalin Brothers au ajuns dintr-o intamplare in Romania, iar astazi au fost prezenți in platoul Star Matinal. Cei doi au vorbit despre inceputurile carierei lor in dans, dar s-au și „intrecut” cu Dima Trofim la breakdance.

Star Matinal. Frații virali pe TikTok, in platoul Antena Stars. Momentul fabulos pregatit de Kalin Brothers / VIDEO

10:51, 13.03.2024 - Kalin Brothers au ajuns virali pe TikTok dintr-o pura intamplare. Cei doi au inceput sa posteze videoclipuri pe aceasta platforma in urma cu patru ani, iar in tot acest timp, au devenit cunoscuți in toata lumea.

Star Matinal. Sorana Darclee de la A.S.I.A, primele declarații dupa pierderea mamei. Cum se simte vedeta, la doua zile dupa inmormantarea celei mai importante persoane: „A avut o viața plina” / VIDEO

10:00, 07.03.2024 - Sorana Darclee de la A.S.I.A. trece prin momente cumplite. Cantareața și-a pierdut cea mai draga persoana din viața. Mai exact, mama artistei a trecut, de curand, in neființa, iar in urma cu cateva zile a fost nevoita sa o conduca pe cea care i-a dat viața pe ultimul drum. Iata primele declarații dupa…


Ce parere ai despre aceasta stire?