Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FOTO / Mirela Boureanu Vaida, la capătul puterilor: "Ambii copii s-au îmbolnăvit!"

Publicat:

Fosta prezentatoare a emisiunii "Mireasa pentur fiul meu" trece prin momente grele. Cei doi copii al sunt bolnavi. La scurt timp dupa ce a facut anuntul, sute de mesaje de încurajare au fost scrise de fanii sai pentru fiica si fiul ei.

Vedeta a facut public un mesaj în care a spus ca fiul ei de doar doua luni si noua zile, Vladimir, a facut gastroenterocolita, cu rotavirus. Iar surioara lui mai mare, Carla, are aceeasi boala.

"Nu știu cum a debutat toamaa în casa voastra. Dar eu ma aflu la capatul a doua saptamâni…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mireasa sezonul 3. Ce a postat Maria Roman dupa problemele cu soțul. Fosta concurenta trece prin momente dificile

11:56, 21.04.2024 - Problemele continua pentru Maria Roman, dupa ce soțul ei a fost dat disparut. Fosta concurenta de la Mireasa nu a mai spus nimic despre intreaga situație, dar a postat o melodie prin care da de ințeles ca sufera.

Roxana Nemeș a pregatit deja camera bebelușului: „Am facut totul gri, nu știm ce va fi”. Iși dorește doi copii

10:51, 27.03.2024 - Roxana Nemeș iși dorește foarte mult sa devina mama și așteapta cu mare nerabdare acest moment. Artista a dezvaluit ca deja a pregatit camera bebelușului, deși inca nu este insarcinata.De curand Roxana Nemeș și soțul ei, Calin Hagima, s-au mutat in casa mult visata, unde au pregatit deja camera bebelușului.…

Eugenia Șerban, la capatul puterilor din cauza fiului dependent de droguri de la 16 ani: „Am luat ordin de protecție pentru ca imi doresc sa traiesc”

15:46, 15.03.2024 - De aproape 14 ani, Eugenia Șerban trece prin momente grele, dupa ce fiul sau a devenit dependent de droguri. Actrița s-a temut pentru viața ei și a cerut ordine de protecție.Timp de 14 ani, Eugenia Șerban a tacut și nu a vorbit despre situația dureroasa prin care trece din cauza fiului dependent de…

Crina Abrudan, apariție de senzație la sala. Vedeta arata senzațional la 46 de ani

15:56, 08.03.2024 - Crina Abrudan a ajuns la frumoasa varsta de 46 de ani, dar are o un corp de invidiat. Chiar daca are un program incarcat, nu rateaza niciodata antrenamentele de la sala și are o dieta echilibrata. Cum se menține in forma Crina Abrudan Crina Abrudan este una dintre cele mai cunoscute și iubite prezentatoare…

Ce nume vor sa ii puna Giovana și Sese de la Mireasa, sezonul 5, celui de-al doilea copil. Fosta concurenta va naște in luna iulie

09:06, 20.02.2024 - Giovana și Sese de la Mireasa, sezonul 5, sunt mai fericiți ca niciodata de cand au aflat ca vor deveni parinți pentru a doua oara. Foștii concurenți vor avea un baiat și s-au gandit și la ce nume și-ar dori sa poarte micuțul.

Simona Florescu, suparata pe Dumnezeu! Fosta soție a lui Ion Dichiseanu, marturii emoționante / VIDEO

23:25, 09.02.2024 - Simona Florescu face marturisiri emoționante. Fosta soție a lui Ion Dichiseanu a fost suparata pe Dumnezeu și chiar pe ea insași. Vedeta vorbește despre o perioada din viața ei in care a simțit ca divinitatea nu ii este alaturi.


Ce parere ai despre aceasta stire?