Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FOTO / Magda Ciumac, la un pas de moarte! A ajuns de urgen:Ē pe mâinile medicilor

Publicat:

a trecut prin momente dificile! Fosta so:ie a lui Tolea a ajuns pe mainile medicilor, intrand de urgen:E intr-o opera:ie care a durat patru ore. Bruneta s-a pozat de pe patul de spital "i a transmis un mesaj pentru admiratori "i prieteni, care i"i fEceau griji pentru sEnEtatea ei.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Imagini cu Adelina Pestrițu la metrou. A renunțat la mașinile de lux pentru transportul in comun: „Nu traim in Palatul de Cleștar”

16:50, 21.04.2024 - Adelina Pestrițu a renunțat la mașinile sale scumpe pentru a merge cu metroul prin București. Fosta prezentatoare TV s-a fotografiat in transportul in comun și a postat imaginile pe rețelele de socializare.In weekend, Adelina Pestrițu a ales sa mearga cu metroul prin București și sa renunțe la mașinile…

Florin Vasilica a fost operat pe creier. Cum se simte artistul, dupa ce a ajuns pe mainile medicilor. Primele declarații: „Va mulțumesc din inima”

12:10, 06.03.2024 - Ieri, Florin Vasilica a anunțat ca va lua o pauza mai lunga, dupa ce a fost supus unei operații pe creier. Artistul spunea ca este vorba despre o intervenție de hematom cerebral și ca spera sa treaca cu bine și peste aceasta incercare.

Anunțul facut de Adriana Bahmuțeanu dupa un an de casatorie cu George Restivan. „Imi doream o relație de cuplu frumoasa”

17:55, 16.02.2024 - Adriana Bahmuțeanu și George Restivan s-au casatorit in primavara anului trecut. Fosta prezentatoare TV are o casnicie așa cum și-a dorit și face declaratii emotionante despre relația cu partenerul ei.„In sfarșit am relația de cuplu pe care mi-am dorit-o dintotdeauna. George este un tip cald și calm,…

Moarte misterioasa a Cameliei Tișe, fosta soție a președintelui CJ Cluj. Ce ipoteze iau in calcul anchetatorii

10:05, 06.02.2024 - Anchetatorii analizeaza toate pistele in cazul morții fostei soții a președintelui Consiliului Județean Cluj, Alin Tise. Femeia in varsta de 47 de ani a fost gasita fara suflare in casa de menajera ei.Potrivit primelor date, femeia ar fi murit in timpul nopții si nu avea urme de violenta pe corp,…

Anunțul facut de Brigitte dupa 5 ani de relație cu Florin Pastrama. Cei doi au fost la un pas de divorț. „Plec și ma intorc. A ramas cu fiica mea”

12:15, 05.02.2024 - Brigitte și Florin Pastrama s-au cununat religios in 2019, iar in curand, aceștia vor aniversa cinci ani de relație. Fosta soție a lui Ilie Nastase pleaca din Romania zilele acestea și iși va aniversa ziua de naștere pe 7 februarie, in Dubai.Pe 7 februarie, Brigitte Pastrama iși serbeaza ziua de naștere,…


Ce parere ai despre aceasta stire?