Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FOTO / Loredana Chivu, aproape de o gafă uriaşă. Blondina era să rămână cu sânii în totalitate pe afară

Publicat:

este una dintre cele mai sexy vedete din showbizul autohton. Blondina reuseste sa puna pe jar imaginatia oricarui barbat prin formele sale voluptoase, lasandu-i de fiecare data cu gura cascata, prin fiecare noua aparitie. De data aceasta, bomba sexy le-a oferit masculilor o priveliste de zile mari, fiind aproape sa ramana cu sanii pe afara.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

O femeie a fost amenințata ca va fi data afara din avion pentru ca i se vedea forma sanilor prin tricou. „Sanii nu sunt arme de razboi”

11:35, 30.03.2024 - O pasagera amenintata cu debarcarea dintr-un avion pentru ca nu purta sutien sub un tricou a denuntat o „umilire” discriminatorie si a cerut o intalnire cu patronul companiei aeriene americane Delta, relateaza AFP, preluata de News.ro.

Generalul Gheorghița, huiduit la portița. “De ce a comis-o? A vazut rețeta lui Ciuca“

17:15, 05.02.2024 - S-au intețit criticile dupa interviul acordat de șeful Statului Major al Apararii, generalul Gheorghița Vlad, care a avertizat ca Armata Romaniei nu are legea necesara pentru a pregati populația sa faca fața in cazul extinderii razboiului din Ucraina. Inca un parlamentar PSD – e vorba de Radu Cristescu…


Ce parere ai despre aceasta stire?