Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FOTO / Jessica Alba, în ipostaze fierbinţi! Bikinii i-au jucat feste, iar soţul şi-a desfătat privirea din plin

Publicat:

a petrecut o vacanta minunata împreuna cu sotul si cele doua fetite, în . Costumul de baie i-a jucat feste pe toata durata distractie, dar sotul lui s-a bucurat din plin de priveliste sorbind-o din priviri.

si sotul ei, , au avut parte de o vacanta incediara în . Actrita a încins atmosfera pe plaja si s-a jucat cu imaginatia barbatului care a sorbit-o din priviri.



Îmbracata într-un costum de baie minuscul, de culoare albastra, Jessica…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Baza de calarie nascuta la Timișoara din intamplare. Trebuia sa fie in Franța, dar pandemia de COVID a jucat feste FOTO

22:06, 11.05.2024 - Clubul Sportiv Cantemir din Timișoara organizeaza in aceste zile (11-12 mai 2024) singura competiție din județul Timiș care se desfașoara sub egida Federației Ecvestre Romane. Clubul de la marginea orașului s-a nascut din pasiunea unei campioane.

Lena Enache, vacanța fara soțul ei! Decizia luata de blondina, dupa mai bine de opt ani de relație cu fotbalistul

23:00, 10.04.2024 - Soția lu Gabi Enache, prima vacanța fara soțul ei. Decizia pe care a luat-o Lena Enache, dupa mai bine de opt ani de relație cu fotbalistul. Cum iși incarca blondina bateriile și ce ii place cel mai mult sa faca.

Mesaj buclucaș inainte de Rapid - CFR » A vrut sa-l „elibereze” pe „Bocciu”, dar engleza i-a jucat feste

19:50, 06.04.2024 - Un rapidist a vrut sa-i transmita un mesaj de incurajarea lui Liviu Ungurean inainte de Rapid - CFR Cluj, dar limba engleza i-a jucat feste. In aceasta seara, in Giulești, Rapid primește vizita celor de la CFR Cluj pentru un meci din etapa 3 a play-off-ului. Liderul galeriei, Liviu Ungurean, alias „Bocciu”,…

Xtra Night Show. Iasmina Hill, vacanța de coșmar alaturi de copii și soțul milionar. Prin ce peripeții au trecut in Mexic: „A trebuit sa...”

13:26, 26.03.2024 - Au crezut ca vor avea o vacanța de vis, dar lucrurile nu au stat deloc așa, din contra. Iasmina Hill și soțul, impreuna cu cei doi copii, au mers pe cel mai scump vas de croaziera din lume, dar au dat de probleme.

Laura Cosoi, despre geloziile din casnicie. Cum reacționeaza soțul sau la scenele fierbinți din seriale

17:35, 19.03.2024 - Laura Cosoi se afla intr-o perioada extrem de prospera in viața sa. Este implicata in mai multe proiecte de teatru și televiziune și face toate acestea in timp ce este insarcinata cu cel de-al patrulea copi! Deși la inceputul anului a trecut printr-o mare tragedie dupa ce și-a pierdut mama, iata ca…

Scene emoționante cu Vladuța Lupau, cantareața numarul unu a Clujului, la meciul in care a jucat și soțul ei iubit - FOTO

17:05, 10.03.2024 - Vladuța Lupau, cantareața numarul unu a Clujului, a fost prezenta la meciul Acs Avantul Bizonii impotriva  FC Bonțida, finala Cupei Romaniei, zona Gherla. Indragita Vladuța Lupau a fost la meci cu fiul ei și i-a facut poze celui mic alaturi de Adrian Rus, soțul ei, care aparat buturile celor…


Ce parere ai despre aceasta stire?