Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

(foto) Ion Ţiriac şi-a completat colecţia de maşini cu un pick-up Ford, unul cu 755 CP

Publicat:

si-a completat colectia de masini de la Bucuresti cu un pick-up Ford F-150 si ce neobisnuit ar parea in asta poate va intrebati.Raspunsul i se ascunde sub capota, acolo unde exista un cu totul alt motor, preparat de atelierului celebrului si regregatului , pentru a produce tocmai 755 CP!

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Criza majora la extinderea metroului din București: Lipsesc 3 miliarde de euro

07:50, 30.05.2024 - Extinderea metroului din Capitala se confrunta cu o criza financiara fara precedent, conform unui raport al Asociației Pro Infrastructura. Cele trei magistrale esențiale ale metroului bucureștean, M4, M5 și M6.1, au nevoie de aproximativ 3,3 miliarde de euro pentru a fi finalizate, insa alocarea actuala…

Traian Basescu a lasat politica și și-a facut ONG. Ce suma de bani caștiga politicianul lunar

12:51, 14.05.2024 - Traian Basescu și-a facut ONG Traian Basescu a decis sa iși incheie activitatea politica de peste 30 de ani cu ultimul sau mandat din Parlamentul European. Totuși, fostul președinte al Romaniei nu este lipsit de activitate, acesta și-a inființat un ONG care ghideaza elevii de liceu care viziteaza Parlamentul…

Percheziții intr-un dosar privind afaceri cu mașini de lux. Șase persoane sunt cercetate

00:15, 12.05.2024 - Trei mandate de percheziție domiciliara au fost puse in aplicare in București și in județele Ilfov și Calarași. Șase persoane sunt suspectate de inșelaciune și fals intelectual intr-un dosar cu mașini de lux.

VIDEO | Flagrant in București - O bada de hoți folosea aparate de bruiaj pentru a fura din mașini

13:55, 11.05.2024 - Trei barbați au fost reținuți, dupa ce au fost prinși in flagrant in timp ce, cu ajutorul unor dispozitive electronice, au dezasigurat un autoturism din Sectorul 3. In decembrie, ei au furat peste 200.000 de lei din mașina unei firme.

Cezar Cretu si Sebastian Gima, principalii favoriti ai turneului ITF de la Bucuresti, Trofeul 'Ion Tiriac'

03:25, 09.05.2024 - Cezar Cretu si Sebastian Gima, principalii favoriti ai turneului ITF de la Bucuresti, Trofeul ''Ion Tiriac'', dotat cu premii totale de 15.000 de dolari si gazduit de Centrul National de Tenis din Capitala, s-au calificat in optimile de finala, scrie AGERPRES.

VIDEO Filmul despre Ilie Nastase, lansat la Bucuresti in prezenta lui Becker, Tiriac, Hagi si Nadia Comaneci

23:20, 16.04.2024 - Filmul documentar intitulat Nasty, despre viata si cariera primului numar 1 mondial din tenis, Ilie Nastase, a fost lansat, marti, in prezenta unor nume mari ale sportului mondial precum Boris Becker, Ion Tiriac, Gheorghe Hagi, Nadia Comaneci, Gheorghe Popescu sau Camelia Potec, potrivit Agerpres.

Tragedie la 2 Mai: Vlad Matei Pascu a cerut, prin avocat, revocarea arestarii preventive! Iata raspunsul Judecatoriei Mangalia (MINUTA)

16:20, 09.04.2024 - Vlad Matei Pascu, din Bucuresti, acuzat de producerea tragediei de la 2 Mai, din judetul Constanta, eveniment soldat cu uciderea din culpa a doi tineri si ranirea altor trei, ramane in stare de arest preventiv. Decizia a fost luata marti, 9 aprilie 2024, de Judecatoria Mangalia si poate fi contestata…

Episod amuzant povestit de Ion Țiriac. Cum l-a intrerupt un copil in varsta de 13 ani

19:55, 31.03.2024 - Ion Țiriac a povestit, pentru GSP, un episod amuzat care s-a petrecut la București, in showroom-ul sau. Ion Țiriac, intrerupt de un puști de 13 ani Un copil in varsta de 13 ani l-a oprit pe Țiriac din povestea pe care le-o spunea și l-a corectat cu privire la o informație despre o mașina. ”La […]


Ce parere ai despre aceasta stire?