Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FOTO INCENDIAR / O vedetă americană de seriale, în ipostaze fierbinţi la plajă

Publicat:

, una dintre cele mai cunoscute cântarete americane si actrita de seriale, a fost surprinsa într-o ipostaza foarte sexy, în timp ce se afla în vacanta, în Mexic.

Îmbracata într-un costum de baie foarte sexy, artista nu s-a jenat sa îsi arate partile intime, foarte vizibile prin mini slipul pe care îl purta.



s-a nascut în , pe 25 martie 1984 într-o familie de artisti. Atunci când avea 23 de ani s-a casatorit cu  , în vârsta…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Imagini inspaimantatoare cu un taur infuriat! Turiști puși pe fuga și atacați de animal, pe o plaja din Mexic – VIDEO

14:01, 16.05.2024 - Se intampla uneori ca pe plaja, pe timpul sezonului cald, sa-și mai faca apariția cate un caine. Care sa caute ceva de mancare. Sau se apropie de apa și sa se mai racoreasca. Oricat ar parea de greu de crezut, pe o plaja din Mexic și-a facut apariția un „musafir” mai puțin așteptat: un taur. […] The…

Vacanța de vedeta. Joaquin Bonilla, sfaturi pentru cei care vor sa calatoreasca in Mexic. Ce locuri merita vizitate: „E superb acolo”

19:25, 23.03.2024 - Joaquin Bonilla s-a nascut in Mexic și deși locuiește in Romania de ani buni, unde și-a facut o alta viața, este legat de locurile natale. Fostul concurent de la America Express spune ca sunt cateva zone care merita vizitate, in special de cei care iși doresc ceva diferit in vacanța.

Dana Budeanu spune ce rochie i-a placut de la Premiile Oscar 2024. Actrița Carey Mulligan a purtat-o: „E singura frumoasa”

11:10, 11.03.2024 - Dana Budeanu a dezvaluit care e singura rochie care i-a placut de la Premiile Oscar 2024. In afara de ținuta actriței Carey Mulligan, creatoarea de moda s-a aratat dezamagita de aparițiile vedetelor la celebrul eveniment.In urma cu ani de zile, Dana Budeanu avea propria rubrica la Pro TV, acolo unde…

Beyonce și-a lansat brand de ingrijire a parului!

11:05, 22.02.2024 - Beyonce și-a lansat brand de ingrijire a parului! Beyonce și-a lansat propriul brand de ingrijire a parului, numit Cecred. Diva a marcat aceasta lansare printr-un eveniment exclusivist desfașurat in Los Angeles și printr-o schimbare de look. Queen Bey a aparut la petrecere purtand o ținuta Prabal Gurung…


Ce parere ai despre aceasta stire?