Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FOTO / Imagini sfâșietoare de la mormântul nepoțelului Cristinei Pucean. Vedeta, distrusă de durere!

Publicat:

trece prin momente cumplite. A trecut aproape o luna și jumatate de cand nepoțelul vedetei s-a stins din viața la numai 2 ani, in urma unui incendiu izbucnit chiar in casa acesteia, dar nu-și va reveni niciodata din drama care i-a zguduit inima.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Costel Corduneanu și-ar fi sarbatorit ziua de naștere. Adrian „Beleaua” Corduneanu, declarații sfașietoare la mormantul fratelui: „Te iubim cu toții”

09:15, 23.04.2024 - Astazi ar fi trebuit sa fie o zi de sarbatoare in familia lui Costel Corduneanu. Interlopul ar fi implinit 55 de ani. Rudele nu iși pot reveni din șoc și nu au uitat de acest moment important, așa ca au mers la mormantul lui. Cu greu poate accepta moartea fratelui și Adrian „Beleaua” Corduneanu, care…

Gemenii care au murit intoxicați cu monoxid de carbon, conduși pe ultimul drum. Imagini sfașietoare de la inmormantare / FOTO

09:15, 15.03.2024 - Gemenii care au murit intoxicați cu monoxid de carbon au fost conduși pe ultimul drum. Au aparut imagini sfașietoare de la inmormantarea celor doi copii de 9 ani. Intreaga comunitate și-a luat ramas-bun de la ei.

Ce a gasit Oana Roman la mormantul mamei sale, Mioara Roman. Imagine emotionanta, s-a intamplat chiar pe 1 martie

17:36, 02.03.2024 - Oana Roman traiește cea mai grea perioada a vieții sale, de cand a pierdut-o pe cea mai importanta persoana din viața ei. Vedeta simte din plin lipsa Mioarei Roman, pe care a pomenit-o la 9 zile de la moarte. Ce a gasit la mormantul ei a lasat-o surprinsa. Ce a aparut la mormantul Mioarei Roman […]…

Oana Roman, declarații exclusive pentru Spynews.ro dupa ce mama ei a murit! Vedeta e distrusa de durere: ”A decedat in somn”

08:00, 23.02.2024 - Oana Roman face declarații exclusive pentru Spynews.ro, dupa ce mama ei a murit. Din pacate, Mioara Roman s-a stins noaptea trecuta, dupa o lupta cu problemele de sanatate, la varsta de 84 de ani. Fiica ei e distrusa de durere și abia și-a gasit cuvintele sa vorbeasca.

Mama copilului ucis de un șofer fugar la Nisporeni, distrusa de durere: „L-ai lasat intr-o balta de sange. Daca ești om, du-te și te preda”

16:20, 20.02.2024 - Mama baiatului, lovit mortal la Nisporeni a publicat un mesaj plin de durere pe rețelele de socializare. Aceasta roaga oamenii sa o ajute sa gaseasca șoferul vinovat de tragedie: „Va rog, daca cineva a vazut ceva sau știe ceva spune-ți, sa raspunda pentru ce a facut. Baiețelul nu mi-l va aduce inapoi,…


Ce parere ai despre aceasta stire?