Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FOTO / Gata! Daniela Crudu are o colegă nouă. Ea îi ţine locul Anei Maria Mocanu, noua asistentă a lui Capatos

Publicat:

are o noua asistenta în seara asta în show-ul de noapte de pe Antena 1. Cineva a luat locul pe scaunul de asistenta.
Cu ocazia zilei e Halloween, platoul "Un show pacatos" a fost decorat asa cum se cuvine. Cu morninte, pânze de paienjen si schelete, acesta a aratat cu adevarat înfricosator. Senzatia serii a fost chiar noua asistenta, un schelet care i-a tinut companie .
Acesta a stat pe locul care a parasit emisiunea pentru a se muta în Barcelona cu iubitul ei. Chiar si

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Valentina Bucur, redactor al cotidianului OPINIA, premiata la Gala „Buzaul Genial – Femei la puterea 10“

00:11, 02.04.2024 - Colega noastra Valentina Bucur, redactor al cotidianului OPINIA, a fost premiata, sambata, la Gala „Buzaul Genial – Femei la puterea 10”, organizata de Antena 3 CNN. 13 personalitați feminine de marca care au scris istoria locala, naționala sau chiar internaționala iși gasesc perechea in zilele noastre…

VIDEO / Colega noastra Valentina Bucur, premiata la Gala „Buzaul Genial – Femei la puterea 10”

20:00, 30.03.2024 - Colega noastra Valentina Bucur, redactor al cotidianului OPINIA, a fost premiata, sambata, la Gala „Buzaul Genial – Femei la puterea 10”, organizata de Antena 1. 13 personalitați feminine de marca care au scris istoria locala, naționala sau chiar internaționala iși gasesc perechea in zilele noastre…

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma zilei in platou. Asistenta TV i-a amuzat pe colegii ei: „Pana nu de mult...”

08:50, 21.03.2024 - Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca Ramona Olaru are glumele la ea și in fiecare zi spune cate un banc in emisiune Neatza cu Razvan și Dani de la Antena 1. Iata ce gluma a spus asistenta TV in aceasta dimineața! Ea a reușit sa-i amuze pe colegii ei de breasla și pe telespectatori.

Neatza cu Razvan și Dani. Gluma zilei spusa de Ramona Olaru. Asistenta TV le-a adus zambetul pe buze colegilor ei: „Daca iți place...”

09:45, 15.03.2024 - Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca Ramona Olaru are glumele la ea și mereu reușește sa-i amuze pe colegii ei de breasla și pe telespectatorii de la Antena 1. Iata ce gluma a spus asistenta TV in aceasta dimineața! Vedeta le-a adus zambetul pe buze colegilor ei!


Ce parere ai despre aceasta stire?