Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FOTO / Edith, mireasa sezonului 6 de la MPFM, s-a despărţit de iubit!?! "Te-ai lămurit că Ali nu e de tine"

Publicat:

MIREASA PENTRU FIUL MEU. La nicio luna de cand s-au impacat, Edith si Ali, fostii concurenti ai reality-show-ului matrimonial, dau semne ca relatia lor scartaie. Iar asta au vazut si fanii, care au bombardat-o pe mireasa sezonului sase cu mesaje. Reactia vedetei vorbeste de la sine despre adevarul din spatele pozelor facute publice in care zambeste.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

VIDEO. Laura Giurcanu s-a desparțit de fiul Andreei Esca. Influencerița s-a intors la fostul iubit

19:51, 03.05.2024 - Viața sentimentala poate fi plina de surprize și rasturnari de situație, iar Laura Giurcanu pare sa fi experimentat acest lucru intr-o maniera cat se poate de intensa. Dupa o relație tumultoasa cu Aris Eram, fiul cunoscutului prezentator de știri Andreea Esca, Laura a facut un pas indrazneț catre o…

Marian Pavel și Dana, iubita lui, vor fi nași pentru Ela și Petrica Nemeș, caștigatorii sezonului 4 Mireasa: „Sa vina nunta!”

17:26, 02.05.2024 - Marian Pavel a anunțat pe rețelele sociale ca el și Dana vor fi nași pentru Ela și Petrica. Cei 4 s-au pozat impreuna și au publicat imaginea in online, fapt care i-a incantat pe fanii Mireasa.

Reacția dansatoarei lui Dorian Popa dupa ce s-a speculat ca ea l-a desparțit pe artist de Claudia Iosif: „Ramane o relație strict profesionala”

11:35, 27.04.2024 - Bianca a avut o prima reacție dupa ce a fost acuzata ca ea l-a desparțit pe cantarețul Dorian Popa de Claudia Iosif. Dansatoarea spune ca are cu artistul o relație strict profesionala. In urma cu cateva luni s-a aflat ca Dorian Popa și Claudia Iosif s-au desparțit. Pe rețelele de socializare, ea a anunțat…

Mireasa sezonul 9, 24 aprilie 2024. Reacția lui Cristian dupa ce Antonia a intrat in cursa de eliminare. Ce spune și mama ei

14:50, 24.04.2024 - Antonia are, din nou, stari proaste și nu se simte bine nici fizic, dar nici psihic. Episoadele de bulimie au aparut și, in urma incalcarii repetate a regulamentului Mireasa, a ajuns in cursa de eliminare.

Mireasa - Capriciile iubirii. Antonia, acuzata ca i-a jefuit casa fostului iubit. Concurenta, adevarul despre relația care s-a terminat in urma cu șase ani: „A intrat peste mine”

20:50, 11.04.2024 - Antonia a fost acuzata de fani ca i-a jefuit casa fostului iubit. Cei doi s-au desparțit in urma cu șase ani, dupa multe episoade in care, potrivit spuselor ei, s-ar fi certat destul de rau și ar fi fost inchisa in casa de catre partenerul ei.

6 cupluri faimoase din Romania de care sigur ai uitat. De ce s-au desparțit deși s-au iubit la nebunie

13:40, 15.03.2024 - In lumea showbizului romanesc, dragostea și celebritatea se impletesc adesea intr-o poveste stralucitoare, dar uneori efemera. De-a lungul anilor, numeroase cupluri celebre din Romania au captivat imaginația publicului cu povestea lor de iubire, doar pentru ca apoi sa se desparta in mod surprinzator.…

In ce vor sa investeasca Giovana și Sese de la Mireasa marele premiu. Ce decizie importanta au luat caștigatorii sezonului 5, inainte sa devina parinți din nou

09:40, 20.02.2024 - Giovana și Sese de la Mireasa, sezonul 5, se pregatesc pentru venirea pe lume a celui de-al doilea copil. Cei doi au planuri mari de cand au aflat ca vor deveni parinți pentru a doua oara și s-au gandit și ce vor face și cu marele premiu.


Ce parere ai despre aceasta stire?