Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FOTO / Dorian Popa, în scandal cu Pepe la "Te cunosc de undeva!". MĂRUL DISCORDIEI e o femeie iubită de amândoi

Publicat:

Pepe iși dorește ca toți concurenții al caror mentor este sa fie bine pregatiți vocal in finala “” de joi, 6 aprilie, ora 20.30, de la Antena 1 și, pentru asta, iși aduce un ajutor de nadejde: , profesoara de canto de la “Te cunosc de undeva!”. Insa decizia sa il va deranja pe colegul sau de juriu, .

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cea de-a douasprezecea gala Te cunosc de undeva!, lider de audienta

16:45, 05.05.2024 - Aventura transformarilor a continuat aseara la Antena 1, cu personaje pe masura concurentilor, muzica live și multa voie buna. Cea de-a douasprezecea gala a celui de-al 20-lea sezon al show-ului Te cunosc de undeva! a fost caștigata aseara de catre Jo și

Aseara, la Antena 1, cea de-a zecea gala Te cunosc de undeva!, lider de audienta pe toate segmentele de public

10:01, 21.04.2024 - Aventura transformarilor a continuat aseara la Antena 1, cu personaje pe masura concurentilor, muzica live și multa voie buna. Cea de-a zecea gala a celui de-al 20-lea sezon al show-ului Te cunosc de undeva! a fost caștigata aseara de catre Jo si Liviu, cu o super transformare si o piesa in limba finlandeza.

Ileana Sararoiu și Ștefan Banica, doi titani ai divertismentului romanesc, puși in scena Te cunosc de undeva! de Connect-R si SHIFT „Ce mai conteaza, Relule, o rochie in plus?”

15:05, 19.04.2024 - Cea de-a zecea gala Te cunosc de undeva!, difuzata sambata aceasta, de la 20:00, la Antena 1, ii aduce pe scena show-ului Te cunosc de undeva!  pe Ileana Sararoiu și Ștefan Banica, doi titani ai divertismentului romanesc, interpretați de Connect-R si SHIF

Ilona Brezoianu și Florin Ristei, moment emotionant la Te cunosc de undeva! „E o mare presiune, ne vor urmari și parintii noștri”

11:10, 29.03.2024 - Sambata aceasta, cea mai noua gala a transforming show-ului Te cunosc de undeva!, difuzata ȋncepand cu ora 20.00, la Antena 1 le-a adus o provocare de zile mari perechii de artiști formate din Ilona și Ristei.

Zarug o imita pe Loredana Groza la „Te cunosc de undeva!”: „Mi-ați dat o piesa de ma nenorociți”. Transformarea neașteptata a artistului

15:01, 21.03.2024 - Zarug și Eliza Natanticu vor fi pus la mare incercare in cea de-a șasea gala „Te cunosc de undeva!”, difuzata sambata aceasta, de la 20:00, la Antena 1. Dupa ce la finalul galei trecute și-au aflat noile personaje, respectiv Tatae (Tata Vlad, B.U.G. Mafia) și Loredana, Zarug a plecat acasa complet debusolat.„Mi-ati…

Jo si Liviu Teodorescu aduc Bollywoodul pe scena Te cunosc de undeva! Crina Mardare: „Liviu canta mai bine decat originalul!”

10:21, 23.02.2024 - Dupa ce saptamana trecuta, in cadrul premierei transforming show-ului de la Antena 1, ruleta deopotriva a rasfatat-o pe Jo si l-a chinuit pe Liviu cu o super transformare in Rihanna, de data aceasta a decis sa fie echidistanta si sa le faca viata imposibila amandurora.

Emi si Cuza, dubla provocare pe scena Te cunosc de undeva! „Trebuie sa intre in pielea maeștrilor travestiului romanesc, doi monstri sacri ai teatrului romanesc: Stela si Arsinel!”

09:10, 22.02.2024 - Cea de-a doua gala Te cunosc de undeva!, difuzata sambata aceasta, de la 20.00, la Antena 1, vine cu o provocare de zile mari pentru Emi si Cuza. Cameleonii care au ridicat in picioare publicul si juriul de atatea ori, cu interpretari foarte grele si transformari fenomenale, vor fi pusi in fata unei…


Ce parere ai despre aceasta stire?