Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FOTO Cătălin Botezatu a uitat-o pe Anda Adam! Cine e şi cum arată noua lui iubită

Publicat:

Cu toate ca sustinea sus si tare ca este jumatatea lui si ca se iubesc, se pare ca vestea ca artista si-a gasit fericirea in bratele fotbalistului nu l-a afectat foarte tare pe . Designerul si-a refacut si el viata alaturi de fostul modelul .

Se pare ca povestea de dragoste a cuplului - este deja istorie, iar cei doi protagonisti si-au gasit jumatatile in alte persoane.

Acum , straluceste de fericire la bratul mai tanarului iubit de 19 ani, . Pe de alta parte, creatorul de moda…

Citeste articolul mai departe pe click.ro…  

Sursa articol: click.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce diferența de varsta e intre Mihai Albu și Elena Nechifor, iubita lui. Ea e mult mai tanara decat el și nu face parte din showbiz

11:16, 16.05.2024 - Mihai Albu are o relație de doi ani de zile cu Elena Nechifor, care nu face parte din showbiz. De profesie medic cardiac, ea e cea care are grija acum de creatorul de pantofi, care a fost diagnosticat cu cancer de prostata și operat. Mihai Albu are planuri mari alaturi de Elena Nechifor, femeia care…

Gata cu Grecia și Italia! O noua destinație de vacanța face furori printre romani iar prețurile sunt foarte accesibile

23:30, 02.05.2024 - Pana acum Grecia și Italia se aflau in topul preferințelor romanilor in materie de vacanțe, anul acesta o noua destinație a starnit interesul pasionaților de calatorii. Oamenii sunt atrași de vremea frumoasa și peisajele superbe iar prețurile sunt accesibile.

Ce meserie a avut in Italia, iubita cu 24 de ani mai tanara a fostului patron de la CFR Cluj, Arpad Paszkany

07:46, 18.04.2024 - Arpad Paszkany, care intre 2002 si 2017 a fost patronul clubului CFR Cluj a divorțat și are o noua iubita. S-a aflat cine este, cu adevarat, febletea milionarului, cu 24 de ani mai tanara.

Un roman și-a aruncat iubita pe geam de la etajul patru, in Italia! Femeia a fost descoperita a doua zi dimineata

13:05, 05.04.2024 - Un caz șocant a avut loc in Italia! Un roman și-a aruncat iubita pe geam de la etajul patru. Femeia a fost descoperita a doua zi dimineata pe caldaram. Iata ce a transmis presa internaționala cu privire la acest incident care a șocat pe toata lumea!

Bianca Dragușanu și Gabi Badalau, prima vacanța impreuna, dupa ce afaceristul a scapat de controlul judiciar. Unde și-a dus iubita / FOTO

14:20, 23.03.2024 - Bianca Dragușanu și Gabi Badalau au plecat in prima vacanța impreuna, dupa ce omul de afaceri a scapat de controlul judiciar. Iata unde și-a dus iubita, dar și ce imagini au postat cei doi indragostiți pe rețelele de socializare!

De ce nu iși poate pierde Catalin Botezatu mințile intr-o relație! Designerul face declarații despre viața amoroasa / VIDEO

22:51, 21.03.2024 - Catalin Botezatu ne explica de ce nu iși poate pierde mințile intr-o relație. Designerul face declarații exclusive despre viața amoroasa, dar vorbește și despre verticalitate și ne povestește cum "starpește" fluturașii din stomac.


Ce parere ai despre aceasta stire?