Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FOTO / Andreea Ibacka radiază de fericire, la o săptămână de la naștere: „Prima ieșire singurică”

Publicat:

a nascut saptamana trecuta și este cum nu se poate mai fericita și mai implinita. Și, pentru ca perioada sarcinii nu este deloc una ușoara pentru nicio femeie, proaspata mamica și-a permis sa „evadeze” puțin.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Star Matinal. Cristian Țanțareanu a implinit 80 de ani. Afaceristul a avut o zi de naștere cu 400 de invitați: „Urmatorul eveniment...” / VIDEO

12:55, 22.04.2024 - Cristian Țanțareanu a implinit 80 de ani. Afaceristul a avut o zi de naștere cu 400 de invitați. Iata cum a petrecut, dar și ce declarații a facut celebrul om de afaceri, in exclusivitate pentru Star Matinal de la Antena Stars!

Tzanca Uraganu i-a facut o urare lui Axinte, de ziua lui de naștere! Ce amintiri il leaga pe manelist de celebrul actor: ”Vor ramane istorie”

09:30, 08.04.2024 - In urma cu o zi, Axinte și-a sarbatorit ziua de naștere, iar printre cei care i-au transmis mesaje cu urari a fost și Tzanca Uraganu! Manelistul a exprimat cat de multe amintiri il leaga de celebrul actor, inca de cand era doar un copil!

Soacra lui Tzanca Uraganu iși sarbatorește ziua de naștere. Cum arata mama Alinei Marymar: „Te iubim...” / FOTO

16:45, 24.03.2024 - Motiv de bucurie in familia lui Tzanca Uraganu! Soacra celebrului cantareț iși sarbatorește astazi ziua de naștere. Cum arata mama Alinei Marymar. Mesajul emoționant postat pe o rețea de socializare.

TRADIȚII ȘI OBICEIURI De-a lungul timpului, au luat naștere numeroase legende ale marțișorului

12:45, 11.03.2024 - Semnificatia firelor alb si rosu ce se impletesc intr-un snur de care este prins un mic obiect este relevata si de unele legende. The post TRADIȚII ȘI OBICEIURI De-a lungul timpului, au luat naștere numeroase legende ale marțișorului first appeared on Informatia Zilei .

INCENDIU de vegetație uscata la ieșire din Sebeș spre Cut: Au intervenit pompierii

20:26, 01.03.2024 - INCENDIU de vegetație uscata la ieșire din Sebeș spre Cut: Au intervenit pompierii INCENDIU de vegetație uscata la ieșire din Sebeș spre Cut: Au intervenit pompierii Un incendiu de vegetație uscata a izbucnit vineri seara, la ieșire din Sebeș spre Cut. Au intervenit pompierii pentru stingerea flacarilor.…

ANIVERSARE Aurel Bojan, primarul comunei Bogdand, isi serbeaza azi ziua de nastere

11:50, 26.02.2024 - Aurel Bojan, actualul primar al comunei Bogdand, si-a inceput activitatea in administratia publica locala in postura de viceprimar, ... The post ANIVERSARE Aurel Bojan, primarul comunei Bogdand, isi serbeaza azi ziua de nastere first appeared on Informatia Zilei .

Slujba de pomenire la mormantul pustnicului Ioan David de la Manastirea Strungari, la 104 ani de la nastere

11:51, 16.02.2024 - Joi, 15 februarie 2024, la Manastirea „Sfantul Ioan Botezatorul” de la Strungari, a fost oficiata slujba Parastasului pentru pustnicul Ioan David, a carui viețuire ascetica a fost strans legata de acest așezamant monahal. Slujba de pomenire, savarșita in ziua implinirii a 104 de la naștere, a fost savarșita…


Ce parere ai despre aceasta stire?