Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FOTO / Accident cumplit în Sibiu. Un motociclist și-a găsit sfârșitul după ce s-a izbit de un microbuz de pasageri

Publicat:

Un teribil accident a avut loc, astazi, in zona localitatii sibiene Nocrich. un motociclist și-a pierdut viața dupa ce motocicleta pe care o conducea a derapat intr-o curba, dupa care s-a izbit violent de un microbuz de pasageri.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Accident grav. Cinci raniți, dupa ce un microbuz s-a izbit de un copac, in Gorj

12:30, 08.05.2024 - Un accident grav, in care a fost implicat un microbuz, a avut loc miercuri in județul Gorj. La fața locului au intervenit de urgența salvatorii. Din primele informații, cinci oameni au fost raniți, dupa ce autovehiculul a derapat, lovind un copac. Mai multe autospeciale ale salvatorilor au ajuns la…

Accident cu cinci victime intr-un cartier de la marginea municipiului Targu Jiu, unde un microbuz s-a izbit violent de un copac

11:55, 08.05.2024 - Cinci persoane au fost ranite intr-un accident produs, miercuri, intr-un carter din municipiul Targu Jiu, unde soferul unui microbuz a pierdut controlul aspra directiei de mers, iar masina s-a izbit violent de un copac. Primele date de la fata locului arata ca cele cinci victime au numeroase traumatisme,…

Accident infiorator pe A 10: Un autoturism, cu cinci pasageri, s-a izbit intr-un parapet

12:45, 31.03.2024 - Un autoturism a intrat, duiminica, intr-un parapet pe A10, sens Teius - Alba. In mașina se aflau cinci persoane, din care doua necesita ingrijiri medicale.„Detașamentul de pompieri Alba Iulia intervine pentru acordarea primului ajutor medical și asigurarea masurilor specifice la un accident…

Accident cu opt raniti in Vrancea, dupa coliziunea dintre un microbuz cu pasageri si un autoturism

12:15, 29.03.2024 - Un grav accident rutier a avut loc vineri in judetul Vrancea, la intersectia DJ 205 R Cotesti cu DN2 - E85. In urma coliziunii intre un autoturism si un microbuz al unei firme de transport pasageri au rezultat opt raniti.

(foto) Un motociclist a decedat, dupa ce a fost lovit de un microbuz, la Dubasari: Șoferul autoturismului, spitalizat

15:55, 24.03.2024 - Accident cumplit in stanga Nistrului. Un motociclist a decedat, dupa ce a fost lovit de un microbuz, pe o strada din Dubasari. Potrivit așa-zisului minister de Interne din regiune, impactul a avut loc pe 23 martie curent.

Accident cumplit pe ”Drumul Morții” din Buzau. Un barbat și-a pierdut viața, dupa ce un TIR l-a lovit frontal / FOTO

23:11, 12.03.2024 - Inca o tragedie s-a produs pe ”Drumul Morții” din Sibiu! Un barbat a murit intr-un accident cumplit, in urma cu cateva ore. Duba in care se afla a fost lovita frontal de un TIR și distrusa in totalitate. Șoferul nu a mai avut nicio șansa de supraviețuire.

Accident rutier cumplit in județul Sibiu. Trei persoane au murit, dupa ce un TIR a lovit o mașina / FOTO

18:10, 08.03.2024 - Un accident rutier teribil a avut loc, vineri dupa-amiaza, 8 martie 2024. Ei bine, in urma unei explozii la o roata, un TIR a lovit o mașina, care a cazut de pe viaduct in apropierea terasamentului caii ferate, pe Centura Avrigului, din județul Sibiu. Incidentul a provocat decesul a trei persoane.

Accident dramatic in Sibiu. Trei oameni au murit dupa ce o mașina și un camion s-au izbit violent

17:30, 08.03.2024 - In urma unei explozii la o roata, un TIR a lovit o mașina, care a cazut de pe viaduct in apropierea terasamentului caii ferate, pe Centura Avrigului, din județul Sibiu. Incidentul s-a soldat cu trei victime.


Ce parere ai despre aceasta stire?