Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Fotbalistul şi arbitrul Bucătaru s-a însurat

Publicat:

Unul din componentii echipei de fotbal FC Panciu si arbitru in cadrul , , a renuntat la burlacie. Aleasa inimii este , asistent veterinar la Directia Sanitar Veterinara Vrancea, iar nasi de cununie au fost Sorin si , patronii .

Citeste articolul mai departe pe monitorulvn.ro…  

Sursa articol: monitorulvn.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cand nu mai exista nicio varianta, telefonul este scaparea! Un fotbalist celebru și soția au apelat la trucuri pentru a-și liniști copilul / PAPARAZZI

22:45, 21.05.2024 - Domagoj Pavicic, jucator al echipei Dinamo București, a fost surprins in ipostaze rare alaturi de familie! Ei bine, cand nu mai exista nicio varianta, telefonul este scaparea! Fotbalistul și soția lui au apelat la trucuri pentru a-și liniști copilul.

Istvan Kovacs va conduce finala Europa League

19:36, 13.05.2024 - Arbitrul roman Istvan Kovacs va conduce finala Europa League, care se va juca in data de 22 mai, la Dublin, intre Atalanta Bergamo si Bayer Leverkusen, a anuntat, luni, Federatia Romana de Fotbal pe site-ul sau oficial.

Fotbalist de naționala, victima unui atac cu acid, intr-un mall din Malaezia: „Speram ca faptașii sa fie prinși repede”

12:45, 06.05.2024 - Incident ingrozitor duminica, 5 mai, intr-un mall din Damansara, o suburbie a orașului malaezian Petaling Jaya, sudul țarii. Atacantul Faisal Halim, 26 de ani, legitimat la echipa Selangor FC, a fost atacat cu acid și a suferit rani grave, scrie publicația locala The StarHalim, 32 de selecții și 15…

Fotbalistul care a batut o pensionara ca sa ii fure banii, in doliu! Sarbatori in lacrimi

23:20, 20.04.2024 - Proaspat eliberat din pușcarie, fotbalistul-politician care, ajutat de un complice, a batut o femeie, ca sa ii fure pensia, n-a apucat sa petreaca prea mult timp alaturi de tatal sau, fiindca acesta a murit subit, zilele trecute.

Locul unui fotbalist moldovean in topul celor mai scumpi jucatori din țarile post-sovietice

17:25, 03.04.2024 - Fotbalistul moldovean Oleg Ribaciuc, care joaca pentru Spartak Moscova, a ocupat locul 6 in clasamentul celor mai scumpi jucatori din fiecare țara a spațiului post-sovietic, potrivit portalului de internet Transfermarkt. Primul pe lista este mijlocașul georgian al echipei italiene ”Napoli”, Khvicha…

VIDEO Intrusul de la Miami Open. O pisica a intrerupt meciul dintre Venus Williams și Diana Shnaider

00:15, 21.03.2024 - O pisica a furat atenția și aplauzele publicului, chiar cand Venus Williams se pregatea sa serveasca in meciul cu Diana Shnaider de la Miami Open. Arbitrul a intrerupt meciul, iar jucatoarele și spectatorii au așteptat ca felina sa iși incheie maratonul de pe terenul de tenis.

Cine este fotbalistul roman care a primit cadou de la Gigi Becali un apartament. Salariul pe care Latifundiarul din Pipera i-l ofera jucatorului / FOTO

11:40, 02.03.2024 - Gigi Becali are planuri mari cu echipa lui, iar pentru asta vrea sa iși țina cei mai buni jucatori langa el. Un fotbalist cunoscut de la echipa sa a primit din partea lui un apartament, asta dupa ce i-a fost marit și salariul. Iata despre cine este vorba!


Ce parere ai despre aceasta stire?