Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Fotbal/Coronavirus: Cupa Italiei - Meciul dintre Juventus şi AC Milan, amânat la ordinul prefectului din Torino

Publicat:

Meciul dintre echipele si AC Milan, contand pentru mansa secunda a semifinalelor la fotbal, programat miercuri seara, a fost amanat la ordinul prefectului din Torino, din cauza epidemiei de coronavirus cu care se confrunta nordul Italiei, informeaza AFP.

Decizia a fost luata la finalul unei reuniuni a Comisiei pentru ordine si securitate publica, la care au participat prefectul , primarul din Torino si responsabilii fortelor de ordine.

Pentru moment nu a fost fixata o noua data pentru disputarea meciului, a carui amanare a fost…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Juventus Torino l-a demis pe antrenorul Massimiliano Allegri (oficial)

20:10, 17.05.2024 - Clubul de fotbal Juventus Torino a anuntat vineri ca l-a demis pe antrenorul Massimiliano Allegri, la doua zile dupa ce echipa a castigat pentru a 15-a oara in istoria sa Cupa Italiei, invingand-o in finala pe Atalanta Bergamo (1-0), informeaza AFP, potrivit AgerpresAllegri era sub

Antrenorul Massimiliano Allegri (Juventus), suspendat dupa ce a fost eliminat in finala Cupei Italiei

22:25, 16.05.2024 - Massimiliano Allegri, antrenorul lui Juventus Torino, a fost suspendat doua meciuri de Federatia italiana de fotbal (FIGC) dupa ce a fost eliminat in finala Cupei Italiei, castigata miercuri de echipa sa pe Stadionul Olimpic din Roma, informeaza AFP, potrivit Agerpres.

Antrenorul lui Juventus, Allegri, suspendat și amendat dupa scandalul din finala Cupei Italiei

19:05, 16.05.2024 - Antrenorul lui Juventus, Massimiliano Allegri, a fost suspendat pentru doua meciuri din Cupa Italiei și amendat cu 5.000 de euro dupa ce a primit un cartonaș roșu in victoria de miercuri seara cu Atalanta. Allegri risca sa fie demis inca de saptamana aceasta, conform presei din Italia, potrivit mediafax.

Juventus va ramane fara antrenor - Varianta aleasa de torinezi

17:20, 16.05.2024 - Juventus Torino a caștigat pentru a 15-a oara in istorie Cupa Italiei, insa trofeul nu schimba cu nimic situația de la clubul italian. Massimiliano Allegri nu va continua la „Batrana Doamna”, iar oficialii echipei negociaza deja cu inlocuitorul acestuia.

Juventus s-a impus in fața Atalantei și a caștigat pentru a 15-a oara Cupa Italiei

10:51, 16.05.2024 - Juventus Torino a invins-o pe Atalanta in finala Cupei Italiei și a caștigat trofeul pentru a 15-a oara in istorie. Juve este echipa cu cele mai multe astfel de de trofee. La randul sau, Massimiliano Allegri a devenit primul antrenor care a caștigat Cupa Italiei de cinci ori.

Atalanta, adversara echipei Juventus Torino in finala Cupei Italiei

09:35, 25.04.2024 - Echipa Atalanta Bergamo s-a calificat in finala Cupei Italiei la fotbal, dupa ce a invins pe teren propriu, cu scorul de 4-1, formatia Fiorentina, miercuri seara. in mansa secunda a semifinalelor competitiei, potrivit Agerpres.

UE verifica daca o propunere a Apple respecta ordinul de a permite serviciilor de streaming muzical sa informeze utilizatorii despre optiunile de plata din afara App Store

09:00, 09.04.2024 - Producatorul de iPhone risca acuzatii antitrust si noi amenzi daca propunerea sa, anuntata vinerea trecuta, nu satisface autoritatea europeana de aplicare a concurentei, care si-a emis ordinul impreuna cu o amenda de 1,84 miliarde de euro (2 miliarde de dolari), luna trecuta. Conform propunerii Apple,…

Cupa Italiei: AC Fiorentina, victorie im fața echipei Atalanta Bergamo, in prima mansa a semifinalelor

01:35, 04.04.2024 - Echipa italiana AC Fiorentina a invins miercuri seara, pe teren propriu, scor 1-0, formatia Atalanta Bergamo, in meciul tur al semifinalei Cupei Italiei, informeaza news.ro. Gazdele au marcat unicul gol al intalnirii in minutul 31, cand Nico Gonzalez a pasat si Mandragora a trimis in plasa. Prima…


Ce parere ai despre aceasta stire?