Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Fotbal: Justiția braziliană a ordonat eliberarea fiului lui Pele

Publicat:

Tribunalul superior de justiție al Braziliei (STJ) a decretat, miercuri, eliberarea fiului legendarului fotbalist brazilian Pele, Edson "Edinho" Cholbi do Nascimento, condamnat joi la aproape 13 ani de inchisoare pentru spalare de bani, informeaza AFP.

Serviciul de presa al STJ a explicat ca, potrivit deciziei judecatorului , fostul portar și antrenor va putea ramâne în libertate atât timp cât va fi judecat recursul înaintat de avocatul sau cu puțin înainte de plasarea în detenție.

Edinho

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Justitia din Grecia anuleaza eliberarea conditionata a liderului partidului neonazist Zori Aurii

15:55, 03.06.2024 - Liderul partidului neonazist grec Zori Aurii, eliberat conditionat de peste o luna, trebuie sa revina in inchisoare, dupa ce justitia a anulat decizia de a-l pune in libertate, au anuntat luni surse judiciare, potrivit AFP, potrivit Agerpres.

Dana Budeanu, reacție incredibila dupa eliberarea lui Radu Mazare: ”O groapa de gunoi!”

22:30, 27.05.2024 - Radu Mazare a ieșit din inchisoare in cursul zilei de astazi, iar Dana Budeanu a avut o reacție surprinzatoare pe rețelele de socializare. Ce a avut de spus vedeta, aflați in randurile urmatoare. Reacția Danei Budeanu dupa ce a ieșit Radu Mazare din inchisoare Tribunalul din Ilfov a luat decizia definitiva…

Eliberarea mamei acuzata de uciderea fiului sau, amanata pe luni. Parchetul a cerut arestarea fratelui victimei

15:40, 17.05.2024 - Un judecator de drepturi și libertați din cadrul Tribunalului Bihor a luat in discuție, vineri, cererea de eliberare din arest a Doinei Vențel, femeia de 58 de ani, din Borozel, acuzata ca și-a injunghiat mortal unul dintre fii, de 33 de ani.

Aglomerație in Himalaya: Justitia nepaleza a ordonat limitarea numarului de permise pentru escaladarea Everestului

19:45, 03.05.2024 - Curtea Suprema din Nepal a ordonat guvernului sa limiteze numarul de permise eliberate pentru escaladarea Everestului si a altor varfuri din Himalaya, a declarat pentru AFP un avocat care a depus o cerere in acest sens, relateaza AFP, potrivit Agerpres.

Justitia din Nepal a ordonat limitarea numarului de permise pentru escaladarea Everestului

19:45, 03.05.2024 - Curtea Suprema din Nepal a ordonat guvernului sa limiteze numarul de permise eliberate pentru escaladarea Everestului si a altor varfuri din Himalaya, a declarat pentru AFP un avocat care a depus o cerere in acest sens.

Un tribunal brazilian a inchis cazul presupusei mostenitoare a lui Pele, dupa doua teste negative

13:55, 28.03.2024 - Justitia braziliana a stabilit miercuri ca Maria do Socorro Azevedo, femeia care a pretins ca este fiica lui Edson Arantes do Nascimento ''Pele'', nu are nicio legatura biologica cu legendarul fotbalist, a anuntat avocatul care reprezinta familia fostului numar 10 al Selecao, citat de EFE. potrivit…

Atacantul Galeno a respins Portugalia in favoarea Braziliei

13:30, 21.03.2024 - Fotbalistul Wenderson Rodrigues do Nascimento, mai cunoscut drept Galeno, jucatorul echipei FC Porto, a confirmat ca a respins Portugalia pentru a putea reprezenta nationala Braziliei, informeaza EFE, potrivit Agerpres. Atacantul, care detine dubla nationalitate, ar fi putut juca pentru Portugalia,…

60 de perchezitii, inclusiv in Timis, intr-un dosar de evaziune fiscala. Care este prejudiciul

07:51, 07.03.2024 - Descinderi in 60 de locatii, inclusiv in judetul Timis, intr-un dosar de evaziune fiscala care vizeaza o firma din judetul Mures. Prejudiciul adus statului se ridica la 750.000 de lei. „In aceasta dimineața, polițiștii din cadrul I.P.J Mureș – Serviciul de Investigare a Criminalitații Economice, sub…


Ce parere ai despre aceasta stire?