Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Fotbal: FIFA/corupție - Eugenio Figueredo ar putea fi extrădat în Uruguay

Publicat:

Justiția elvețiana a anunțat ca uruguayanul (83 ani), fost vicepreședinte al CONMEBOL, a acceptat sa fie transferat in țara sa de origine, dupa ce in luna septembrie ii fusese autorizata extradarea.

Elvețianul mai trebuie sa obțina acordul pentru a putea fi extradat în țara sa. Daca autoritațile americane refuza acest transfer, biroul federal al justiției elvețiene ar putea decide țara în care va fi extradat Figueredo.

este acuzat ca a primit mita de mai multe milioane de dolari de la o societate de marketing sportiv…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Aniversare: 30 de ani de la primul meci oficial al Naționalei Moldovei

17:25, 16.04.2024 - Pe 16 aprilie 1994, exact cu 30 de ani in urma, naționala Moldovei a disputat primul meci internațional recunoscut oficial de catre Federația Internaționala de Fotbal (FIFA). „Se intampla la Jacksonville (Florida), cand echipa noastra a intalnit selecționata Statelor Unite ale Americii intr-o partida…

Succesorul lui Luis Rubiales, inculpat si el intr-un caz de coruptie

17:25, 12.04.2024 - Succesorul lui Luis Rubiales la conducerea Federatiei Spaniole de Fotbal (RFEF) dupa scandalul sarutului fortat a fost si el inculpat, vineri, intr-un dosar de coruptie, a anuntat justitia spaniola, potrivit AFP, conform News.ro.

Luis Rubiales, convocat de justitia spaniola pentru fapte de coruptie

07:05, 10.04.2024 - Problemele juridice se aduna pentru Luis Rubiales. Amenintat deja cu doi ani si jumatate de inchisoare in afacerea sarutului fortat, fostul sef al fotbalului spaniol va trebui sa dea explicatii pe 29 aprilie in cadrul unei alte anchete, de data aceasta de coruptie, scrie news.ro .

Oana Sivache, inlocuita de la șefia ASSMB. Nicușor Dan: ”Primarul Bucureștiului vorbește de corupție de miliarde de euro și DNA gasește mita de 39.000 de lei”

11:40, 28.03.2024 - Primarul Nicușor Dan a inlocuit-o din funcție pe Oana Sivache, director ASSMB, vizata de o ancheta DNA! Vezi in randurile de mai jos ce spune primarul General. Așadar, Oana Sivache va fi inlocuita din funcția de director al ASSMB , iar primarul Nicușor Dan a vorbit despre corupția semnalata de el ”de…

Extradarea lui Julian Assange. Justitia britanica solicita noi garantii din partea Statelor Unite

14:36, 26.03.2024 - Julian Assange a primit marti sansa de a-si continua lupta impotriva extradarii sale in SUA, dupa ce Inalta Curte de la Londra a decis ca autoritatile americane trebuie sa furnizeze noi garantii referitoare la tratamentul care i-ar fi rezervat fondatorului WikiLeaks in SUA.

Justitia franceza, decizie in ancheta legata de Michel Platini

20:15, 08.03.2024 - Ancheta deschisa in noiembrie 2022 in Franta in urma unui articol din The Sunday Times, referitoare mai ales la suspiciunile ca Michel Platini a fost spionat de Qatar, a fost inchisa, a indicat vineri parchetul din Paris, confirmand o informatie din ziarul Le Monde. Aceasta ancheta, deschisa pentru…


Ce parere ai despre aceasta stire?