Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Fotbal: Eden Hazard (Chelsea) - Cred că a sosit timpul pentru o nouă provocare

Publicat:

Internationalul belgian si-a anuntat plecarea de la , dupa finala , in care a reusit sa marcheze doua goluri pentru echipa sa in fata rivalei (scor 4-1), miercuri seara, pe din Baku.

"Cred ca este un ramas bun, dar in fotbal nu se stie niciodata. Visul meu a fost sa joc in si am facut-o timp de sapte ani la unul dintre cele mai mari cluburi. Acum cred ca a sosit timpul pentru o noua provocare", a declarat Hazard.

Viitoarea destinatie a fotbalistului belgian nu mai este un secret pentru…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Arteta indeamna Arsenal sa depașeasca rivalitatea cu Tottenham pentru victorie și supremație in Premier League

19:20, 26.04.2024 - Antrenorul echipei Arsenal Londra, Mikel Arteta, le-a cerut jucatorilor sai sa lase deoparte emotiile si rivalitatea fata de Tottenham si sa dea maxim din ei in partida de duminica seara pentru a obtine cele 3 puncte puse in joc si a ramane pe prima treapta a podiumului in Premier League, scrie DPA.

Anne Hathaway, reactie devenita virala la un gol al echipei Arsenal- Actrita s-a bucurat in timpul unui interviu

11:30, 24.04.2024 - Actrita Anne Hathaway nu si-a putut stapani entuziasmul in timpul unui interviu, ea bucurandu-se de un gol inscris de Arsenal la un meci din Premier League. Reactia a devenit virala, potrivit news.roSambata, Arsenal Londra a invins in deplasare Wolverhampton, scor 2-0.

Arsenal a spulberat-o pe Chelsea (5-0) si si-a consolidat pozitia de lider in Premier League

09:51, 24.04.2024 - Echipa Arsenal Londra a invins fara drept de apel pe teren propriu formatia Chelsea Londra, cu scorul de 5-0, marti seara, intr-o partida restanta contand pentru etapa a 29-a a campionatului de fotbal al Angliei, potrivit Agerpres.

Premier League: Arsenal și-a consolidat fotoliul de lider – Victorie la scor in fața rivalei Chelsea Londra

23:56, 23.04.2024 - Intr-o partida restanta din etapa cu numarul 29 din Premier League, Arsenal Londra a invins categoric rivala Chelsea, scor 5-0 și are un avans de trei puncte in fruntea clasamentului din Anglia.

„Mi-am indeplinit visul din copilarie”- Maria, viitoarea poeta din Seleuș

20:20, 04.04.2024 - O fire mereu vesela, care emana bunatate in jurul ei, Maria ne-a dezvaluit momente incarcate de emoții, din perioada cand s-a descoperit pe ea :... The post „Mi-am indeplinit visul din copilarie”- Maria, viitoarea poeta din Seleuș appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Ollie Watkins (Aston Villa), accidentat, rateaza meciul cu Manchester City

20:15, 02.04.2024 - Atacantul lui Aston Villa, Ollie Watkins, va lipsi la meciul de miercuri din Premier League cu Manchester City din cauza unei accidentari la coapsa, a declarat marti antrenorul Unai Emery, scrie Reuters, potrivit Agerpres. Internationalul englez a fost inlocuit sambata in timpul victoriei cu 2-0…

Manchester City – Chelsea 1-1, in etapa a 25-a

21:55, 17.02.2024 - Echipa engleza Chelsea Londra a reusit sa incheie la egalitate sambata, in deplasare, scor 1-1, cu echipa campioana a Angliei si a Europei, Manchester City, in etapa a 25-a din Premier League, potrivit news.ro. Chelsea a deschis scorul pe Etihad Stadium in minutul 42, cand Nicolas Jackson a pasat…

Micky van de Ven s-a lamurit cu Radu Dragușin

09:00, 06.02.2024 - Radu Dragușin, cel mai scump jucator roman din istori e, nu se dezminte. Micky van de Ven e convins de forța lui Radu Dragușin. Un videoclip cu Dragușin de la primul antrenament a devenit, de altfel, viral pe rețelele sociale, Richarlison fiind, la randul sau, impresionat de  forța sa fizica a fotbalistului.…


Ce parere ai despre aceasta stire?