Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Fotbal: Cartea de benzi desenate Striker Force 7, cu Cristiano Ronaldo între supereroi, publicată în Spania

Publicat:

, de la , se numara printre supereroii cartii de benzi desenate '' 7'', care a fost publicata marti in Spania de editura Destino, relateaza EFE.

Cartea, ce va fi completata de o serie de animatie, il scoate pe portughez din elementul sau, terenul de fotbal, si il transforma intr-un supererou al agentiei internationale '' 7'', care lupta pentru mentinerea pacii in lume.

 


''In aceeasi maniera in care fotbalul conecteaza culturi si oameni din intreaga lume,…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

(VIDEO) Protestul studentilor pro-palestinieni la universitatea din Dublin

07:15, 05.05.2024 - Studenti de la prestigioasa universitate Trinity College din Dublin au instalat o tabara in campusul institutiei pentru a protesta fata de asaltul israelian din Fasia Gaza, blocand sambata intrarea intr-o cladire care atrage de obicei multi turisti. Manifestantii au descris mobilizarea lor drept o „tabara…

Versiunea in engleza a carții „Xi Jinping, Inițiativa O Centura și Un Drum (2023)” a fost publicata

18:25, 29.04.2024 - Versiunea in limba engleza a carții „Xi Jinping, Inițiativa O Centura și Un Drum (2023)” a fost publicata recent de Editura Centrala de Compilație și Translație. Cartea cuprinde 78 texte importante ale lui Xi Jinping despre ințiativa chineza din perioada septembrie 2013 și noiembrie 2023, in care se…

Autobiografia actriței Rebel Wilson a fost publicata in Marea Britanie fara un capitol controversat

15:45, 25.04.2024 - Cartea autobiografica a actriței australiene Rebel Wilson a fost publicata in Marea Britanie, insa fara o parte, considerata controversata, care il privea pe Sacha Baron Cohen, potrivit mediafax.

Aleksei Navalnii și-a scris memoriile, in secret, in timp ce era la inchisoare: Cand va fi publicata cartea „Patriot”

22:05, 11.04.2024 - Aleksei Navalnii și-a scris memoriile, in secret, in timp ce se afla la inchisoare. Cartea autobiografica, intitulata Patriot, va fi publicata la sfarșitul acestui an, a declarat joi vaduva sa Iulia Navalnaia, scrie stirileprotv.ro .

Palatul Suțu gazduiește lansarea volumului „Povești din muzee. Carte de colorat in benzi desenate”

10:00, 05.04.2024 - Muzeul Municipiului București invita publicul interesat sa participe la evenimentul prilejuit de lansarea noii publicații „Povești din muzee. Carte de colorat in benzi desenate”, aparuta la Editura MMB.

A murit creatorul celebrelor benzi desenate japoneze Dragon Ball

08:16, 08.03.2024 -  Akira Toriyama a cedat in urma hemoragii in apropierea creierului, a anunțat vineri studioul sau.Dragon Ball este extrem de popular in intreaga lume, iar seria de benzi desenate a dat naștere și la versiuni de desene animate și filme.Fanii i-au adus un omagiu lui Toriyama pentru ca a creat personaje…


Ce parere ai despre aceasta stire?