Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Fotbal american: Tricoul lui Colin Kaepernick, cel mai bine vândut din NFL

Publicat:

Tricoul jucatorului a ajuns in topul vanzarilor din Liga profesionista de fotbal american (NFL), dupa ce acesta a inceput sa protesteze impotriva injustiției rasiale și a brutalitații poliției din SUA, relateaza Reuters.

Kaepernick, jucator la 49ers, a refuzat sa asculte în picioare imnul american intonat înaintea meciurile din acest presezon și a declanșat o uriașa polemica în întreaga țara.

Pe lista tricourilor disponibile pe site-ul specializat NFLShop.com, tricoul lui Kaepernik a ajuns în…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Reacția neașteptata a lui Gica Hagi cand a aflat ca tricoul lui a fost vandut cu 30.000 de euro. „Sa fiu sincer?"

17:30, 25.05.2024 - La conferința de presa de dinaintea meciului de retragerea al Generației de Aur, Gica Hagi a fost in centrul atenției. A vorbit despre licitația pentru tricouri, de vineri seara, și despre parcursul Romaniei la CM 1994.

Clubul Inter Milano a fost cumparat de fondul american Oaktree

18:20, 22.05.2024 - Fondul american de investitii Oaktree Capital Management a anuntat ca a preluat dreptul de proprietate asupra campioanei Italiei, Inter Milano, dupa o plata ratata de 395 de milioane de euro (428 de milioane de dolari) din partea actionarului majoritar chinez al clubului, relateaza Reuters, potrivit…

Un general american estimeaza ca armata rusa nu are capacitatea de a reusi o strapungere majora in Ucraina

21:50, 16.05.2024 - Un general american este de parere ca Rusia nu dispune de forte suficiente pentru a reusi o strapungere majora in ofensiva pe care o desfasoara in prezent in Ucraina, potrivit AFP si Reuters.

Fotbal american: Brazilia, prima tara din America de Sud care va gazdui un meci din NFL

15:31, 11.04.2024 - Brazilia va gazdui un meci intre echipele Philadelphia Egales si Green Bay Packers, in data de 6 septembrie, in primul weekend al viitorului sezon din NFL, a anuntat Liga profesionista de fotbal american, citata de Reuters, potrivit Agerpres.

Microsoft va separa Teams și Office la nivel global, in urma examinarii Comisiei Europene/ Gigantul american a fost raportat pentru concurența neloiala

10:50, 01.04.2024 - Microsoft (MSFT.O), va vinde aplicația de chat și video Teams separat de produsul Office la nivel global, a anunțat luni gigantul tehnologic american, la șase luni dupa ce a desparțit cele doua produse in Europa in incercarea de a evita o posibila amenda din partea autoritaților europene, transmite…

Acuzat ca vizeaza sa iși construiasca o „armata”, Fiscul american vrea sa ajunga la peste 100.000 de angajați

11:16, 19.03.2024 - Danny Werfel, șeful Fiscului american (Internal Revenue Service - IRS), afirma ca acesta va trebui sa iși creasca numarul de angajați la peste 100.000 in decursul urmatorilor 3 ani, o problema spinoasa in contextul dezbaterilor politice din Statele Unite, relateaza Reuters.

China denunta metodele „banditesti” ale SUA, dupa votul din Congresul american cu privire la TikTok

11:30, 14.03.2024 - China a denuntat joi metodele „banditesti” ale SUA, dupa votul de miercuri din Congresul american, care a intarit amenintarea cu interzicerea aplicatiei chineze TikTok in Statele Unite, in numele securitatii nationale, relateaza AFP, Reuters si dpa.

O substanta cancerigena, descoperita in unele produse impotriva acneei (laborator american)

00:06, 07.03.2024 - Niveluri ridicate de benzen, o substanta chimica cancerigena, au fost detectate in unele tratamente pentru acnee ale unor marci precum Clinique de la Estee Lauder si Up & Up de la Target, a anuntat miercuri laboratorul american independent Valisure, transmite Reuters. Laboratorul cu sediul in New Haven,…


Ce parere ai despre aceasta stire?