Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Fostul vicepreşedinte al Gazprombank şi-ar fi omorât soţia şi fiica în apartamentul lor din Moscova, iar apoi s-ar fi sinucis

Publicat:

Fostul vicepresedinte al Gazprombank, , si-ar fi impuscat sotia si fiica pe 18 aprilie, in apartamentul lor din Moscova. Potrivit informatiilor preliminare, acesta s-a sinucis imediat dupa comiterea crimei.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Barbatul care și-a omorat soția in strada, cercetat pentru viol asupra fiicei

14:50, 30.04.2024 - Barbatul din Olt care și-a omorat soția, luni, 29 aprilie 2024, in strada, era cercetat pentru viol. Fiica sa l-a acuzat in 2023 ca, in 2022, in timp ce se aflau impreuna in Austria, a violat-o. Fata este de doua luni in grija DGASP unde au ajuns acum și alți doi frați.

Codin Maticiuc și Ana Pandeli o sarbatoresc pe fiica cea mare, Smaranda. Ce mesaj emoționant a scris soția regizorului: ”De cand te-am nascut...” / FOTO

20:35, 08.04.2024 - Codin Maticiuc și Ana Pandeli au parte de o mare sarbatoare in familia lor. Smaranda, prima fetița a cuplului, a implinit 5 ani și incepe sa le semene cat mai mult parinților ei. Soția regizorului a publicat un mesaj emoționant, impreuna cu cateva fotografii cu micuța pe rețelele de socializare.

Un spectator l-a neutralizat pe unul dintre atacatorii din Moscova, ca sa-și salveze soția: „A dat dovada de un curaj de neegalat”

19:01, 23.03.2024 - Un spectator care urma sa asiste la concertul din Crocus City Hall din Moscova a „neutralizat unul dintre teroristi”, potrivit Comitetului de Investigatii al Rusiei, o autoritate federala de ancheta, informeaza bbc.com.

Spania: Roman suparat ca l-a parasit soția și-a otravit copiii, apoi s-a sinucis

16:50, 18.03.2024 - Un roman din Spania și-a otravit fiicele de 2 și 4 ani, dupa care s-a sinucis. Se presupune ca barbatul a vrut sa se razbune astfel pe soția care l-a parasit de curand. Garda Civila a fost alarmata duminica seara, iar un echipaj ajuns la casa din Las Alcubillas a descoperit cadavrele celor doua fetițe…

Șoc in Spania, unde un roman suparat ca l-a parasit soția și-a otravit copiii, apoi s-a sinucis

15:41, 18.03.2024 - O comunitate rurala din Spania este in stare de șoc dupa ce un barbat de origine romana și-a otravit fiicele de 2 și 4 ani, dupa care s-a sinucis. Se presupune ca barbatul a vrut sa se razbune astfel pe soția care l-a parasit de curand.

Un barbat din Dolj și-a ucis soția cu 24 de ani mai tanara, apoi s-a sinucis. Femeia ii salvase viața cu cațiva ani in urma

15:00, 07.03.2024 - Cei doi soți au fost gasiți fara suflare de o ruda care venise in vizita. Criminaliștii ajunși la fața locului au demarat cercetarile pentru a stabili exact ce s-a intamplat. „Am lasat banii in mașina de spalat sa ne inmormantați", au fost ultimele cuvinte ale barbatului.

(VIDEO) Mesajul emoționant al vaduvei lui Navalnii: „Te iubesc pentru totdeauna”

16:01, 01.03.2024 - Soția lui Alexei Navalnii i-a adus un omagiu disidentului rus, in timp ce acesta era inmormantat intr-un cimitir din Moscova, la doua saptamani dupa ce penitenciarul rus a anunțat ca a murit subit in colonia penala „Lupul Polar”. Iulia Navalnaia, care nu a participat la inmormantarea soțului ei deoarece…

Tragedie din gelozie. Un barbat din Iași l-a omorat pe actualul iubit al fostei sale concubine, apoi s-a sinucis

10:50, 28.02.2024 - O tragedie cutremuratoare a avut loc in comuna Heleșteni, județul Iași, in cursul nopții de marți spre miercuri. Un barbat și-a pus capat zilelor, dupa ce l-a omorat, mai intai, pe iubitul fostei sale concubine. Potrivit anchetatorilor, crimele par sa fi fost motivate de gelozie.


Ce parere ai despre aceasta stire?