Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Fostul supermodel (43), shooting incendiar pentru revista ”Paper”

Publicat:

A facut istorie pe catwalk și are de gand sa ramana in atenția tuturor drept una dintre cele mai sexy femei din lume. Ei bine, judecand dupa acest shooting recent pentru revista ”Paper”, supermodelul (43) are toate șansele sa-și capete titulatura de cel mai sexy fost-fotomodel. Modelul e de nerecunoscut in cea mai recenta ședința foto! Ea s-a lasat imbracata intr-un body sexy, transparent, care ii pune in evidența bustul generos, și machiata exravagant, pentru a se transforma intr-o adevarata tigroaica. O imagine cat se poate de sexy cu celebrul fost-fotomodel, nu credeți?

Citeste articolul mai departe pe okmagazine.ro…  

Sursa articol: okmagazine.ro


Stiri pe aceeasi tema

Gloria Bistrița-Nasaud caștiga in fața Dunarii Braila intr-un derby incendiar de handbal feminin

21:10, 02.05.2024 - CS Gloria 2018 Bistrita-Nasaud a invins-o pe HC Dunarea Braila cu scorul de 27-24 (13-11), joi, pe teren propriu, in derby-ul etapei a 23-a a Ligii Nationale de handbal feminin.Gloria a condus permanent, cu doua exceptii (1-1, 2-2), obtinand victoria fara emotii.

Dna Nistor, incendiar dupa FCU Craiova - U Cluj: „Nu suntem pregatiți. Trebuie schimbate multe lucruri”

19:46, 27.04.2024 - Dan Nistor, mijlocașul lui U Cluj, a fost extrem de dur dupa infrangerea cu FCU Craiova, scor 2-3. U Cluj are obiectiv unul dintre primele 4 locuri din play-out, pentru a juca in barajul pentru preliminariile Conference league. Nistor crede ca el și colegii lui nu sunt pregatiți pentru Europa și nu…

VIDEO FOTO Atac armat urmat de explozie la un centru de spectacole din Moscova: cel puțin 12 morți și 35 de raniți

20:01, 22.03.2024 - Persoane necunoscute au organizat un atac armat in la un centru de spectacole din regiunea Moscova.  Cel puțin 12 oameni au murit și 35 au fost raniți, din primele informații. Cladirea este in flacari, potrivit canalului de telegram Baza. Atacul a avut loc in timpul unui spectacol.…

„Cazul Halep va incuraja dopajul“: comentatorii BBC au sfașiat dosarul Simonei intr-un podcast incendiar

07:15, 13.03.2024 - Prestigiosul „The Tennis Podcast“, cu reputații comentatori David Law (BBC) și Catherine Whitaker (BBC și Eurosport), a luat la puricat ce s-a intamplat in dosarul Simonei și a ajuns la niște concluzii grave, atat pentru un sistem stricat din temelii, cat și pentru viitorul „sportului-alb“.

Line-ul incendiar la We Love Retro, care va avea loc la BT Arena. Fun Factory, East 17, Whigfield, Nana, C-Block, DJ Sash!, N&D și Andreea Banica vor face show!

12:30, 08.03.2024 - Fun Factory, East 17, Whigfield, Nana, C-Block, DJ Sash!, N&D și Andreea Banica  vor concerta pe 7 iunie, la ediția de 10 ani a We Love Retro , cel mai mare retro party din Romania. Petrecerea, care va avea loc in BT Arena din Cluj-Napoca, va incepe la ora 20:00 și va dura pana dimineața. Accesul publicului…

Un mort și doi raniți, intr-un atac armat intr-o clinica stomatologica din California. Tragatorul a fost prins

13:06, 01.03.2024 - O persoana a fost ucisa și alte doua au fost ranite, dupa ce un barbat inarmat a deschis focul, joi, 29 februarie, dupa-amiaza, in interiorul unui cabinet stomatologic din El Cajon, statul american California, relateaza NBC., Suspectul, identificat ca Mohammed Abdulkareem, 29 de ani, a fost arestat…

Romania, in fața unui weekend sportiv incendiar: doua meciuri ne pot indulci amarul de inceput de an

08:05, 16.02.2024 - CSM București și Rapid vor juca doua meciuri capitale pentru viitorul lor in acest sezon de Liga Campionilor. „Weekend Adevarul“ prezinta calculele dinaintea acestor confruntari la capatul carora vom afla daca putem avea doua echipe in fazele eliminatorii sau daca am irosit alți bani publici.

VIDEO Usher, show incendiar in pauza Super Bowl 2024. Aparitii surpriza pe scena din Las Vegas – VIDEO

08:51, 12.02.2024 - Usher a oferit duminica un spectacol plin de energie in pauza Super Bowl, care a inclus aparitii surpriza ale unora dintre cei mai faimosi colaboratori ai sai, in timp ce starul RandB a cantat hiturile sale, relateaza Reuters și News.ro.


Ce parere ai despre aceasta stire?