Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Fostul preşedinte al SUA George Bush va deveni bunic

Publicat:

Fostul presedinte al va deveni bunic. Jenna, una dintre fiicele sale gemene, a anuntat la o emisiune a postului american de televiziune NBC ca este insarcinata, iar micutul va veni pe lume, in primavara anului viitor.

"Am noutati pentru voi, iar acum sunt nervoasa un pic si sunt incantata sa pot spune acum ca eu si Henry suntem insarcinati. Mai exact, eu sunt insarcinata. Sunt un pic nervoasa ca voi fi pentru prima data mamica, dar e ceva ce mi-am dorit de mult timp", a declarat fiica lui George Bush.

s-a…

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Mai poate deveni Trump președinte dupa ce a fost condamnat?

16:55, 31.05.2024 - Este pentru prima data ca un fost președinte al SUA a fost condamnat penal. Ce inseamna asta pentru candidatura lui Trump la Casa Alba? Și ce s-ar intampla daca ar trebui sa mearga la inchisoare?

Justin și Hailey Bieber vor deveni parinți! Soția celebrului cantareț este insarcinata / VIDEO

23:25, 09.05.2024 - Este vestea momentului in showbiz-ul internațional! Justin și Hailey Bieber vor deveni parinți! Soția celebrului cantareț este insarcinata cu primul lor copil. Iata ce au postat cei doi soți pe rețelele de socializare, dar și cum au dat marea veste!

Actorul Robert de Niro il ataca din nou pe Donald Trump: „Este un monstru. Nu cred ca americanii inteleg cat de periculos va fi daca vreodata, Doamne fereste, va deveni din nou presedinte”

16:06, 04.05.2024 - Adversar notoriu al lui Donald Trump de mai multi ani, Robert De Niro l-a atacat din nou pe fostul presedinte american intr-un interviu. In cadrul emisiunii „The 11th Hour” de pe MSNBC, actorul l-a descris pe candidatul republican ca fiind „bolnav” si un „monstru”, scrie news.ro .

Ilinca Simion este insarcinata in 7 luni. Cum arata acum și cand va deveni tata George Simion / FOTO

21:50, 26.03.2024 - Ilinca Simion este insarcinata in aproximativ 7 luni. Iata cum arata acum partenera de viața a lui George Simion, dar și in ce luna va urma sa nasca. Ce imagine a postat pe o rețea de socializare astazi.

Știrile Antena Stars. Aurel Padureanu, primele declarații dupa ce a aflat ca va deveni bunic. Cum i-au dat vestea cea mare fiul și nora: „E darul lui Dumnezeu” / VIDEO

16:21, 22.03.2024 - De trei luni, fiul Corneliei Catanga și soția lui, Alina, traiesc o perioada unica, asta pentru ca vor deveni parinți pentru prima data. Cei doi și-au dorit ca familia sa se mareasca, iar de curand, au anunțat ca vor avea un copil.

Acces Direct. Adrian Cuculis va deveni tata pentru a treia oara! Mirela Vaida și-a dat seama din urma cu doua luni ca soția avocatului este insarcinata / VIDEO

16:56, 20.03.2024 - Este vestea momentului in showbiz-ul romanesc! Adrian Cuculis va deveni tata pentru a treia oara! Soția lui, Ramona Pauleanu, este insarcinata in trei luni. Mirela Vaida și-a dat seama din urma cu doua luni ca partenera de viața a avocatului este gravida. Iata ce declarații au facut ei la Acces Direct!

Cu poftele de gravida nu te pui! Ana Baniciu nu iși refuza nimic de cand a aflat ca va deveni mama. Cum arata artista insarcinata in aproape șase luni / PAPARAZZI

22:46, 18.03.2024 - A visat sa fie o mama tanara și au mai ramas doar cateva luni pana cand iși va strange copilul in brațe. Ana Baniciu se bucura din plin de cea mai frumoasa etapa din viața de familie. Vedeta este insarcinata in aproape șase luni și nu iși refuza nicio pofta.


Ce parere ai despre aceasta stire?