Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Fostul campion de Formula 1, Nelson Piquet, amendat cu 885.000 euro pentru replici rasiste și homofobe

Publicat:

Autor al unor replici rasiste si homofobe despre , fostul triplu campion mondial al Formulei 1, a fost amendat vineri de justitia... The post Fostul campion de Formula 1, , amendat cu 885.000 euro pentru replici rasiste și homofobe appeared first on · ultimele știri din Arad .

Citeste articolul mai departe pe specialarad.ro…  

Sursa articol: specialarad.ro


Stiri pe aceeasi tema

Paul McCartney a intrat oficial in liga miliardarilor. Mai bine de 20 de ani a fost cel mai bogat muzician din lume

14:01, 18.05.2024 - Paul McCartney a intrat oficial in liga miliardarilor. Vestea nu este chiar o surprinza, muzicianul britanic, inca in activitate la 82 de ani, a fost cel mai bogat muzician din lume, mai bine de doua decenii. Averea compozitoruluui și solistul ce se asociaza cu The Beatles, poate cea mai populara formație…

Mircea Rednic: „Cu Dinamo voi folosi cea mai buna formula pe care o am la dispoziție”

17:20, 11.05.2024 - Mircea Rednic ii asigura pe fanii aradeni ca va folosi cea mai buna formula pe care o are la dispoziție la meciul de maine de... The post Mircea Rednic: „Cu Dinamo voi folosi cea mai buna formula pe care o am la dispoziție” appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Max Verstappen, caștigator și in China. Lewis Hamilton a plecat de pe 18, dar a luat puncte

12:46, 21.04.2024 - ​Max Verstappen (Red Bull) a demonstrat din nou ca nu are rival in Formula 1 și s-a impus fara emoții in Marele Premiu al Chinei,... The post Max Verstappen, caștigator și in China. Lewis Hamilton a plecat de pe 18, dar a luat puncte appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Formula 1: Max Verstappen nu a prins podiumul in calificarile cursei sprint de la MP al Chinei

11:25, 19.04.2024 - Max Verstappen (campionul mondial en-titre) va pleca de pe locul 4 in prima sursa sprint a sezonului, cea contand pentru Marele Premiu al Chinei. Cel mai bun timp a fost stabilit de Lando Norris (McLaren), englezul fiind urmat de Lewis Hamilton (Mercedes) și Fernando Alonso (Aston Martin).

Revine Sebastian Vettel in Formula 1? » Mercedes este o varianta, iar Lewis Hamilton aplauda: „Ar fi o opțiune excelenta”

16:35, 04.04.2024 - Retras in 2022 din activitate, cvadruplul campion mondial Sebastian Vettel, 36 de ani, nu exclude varianta intoarcerii in Marele Circ și confirma discuții preliminare cu Mercedes. Hamilton și Russell sprijina aceasta varianta. Lewis Hamilton a declarat ca Sebastian Vettel, cvadruplul campion mondial…

Conte, titular cu Dinamo! Rednic a ales o formula cu trei fundași centrali

19:05, 08.03.2024 - Ibrahima Conte revine ca titular la UTA dupa o absența de patru etape. Mircea Rednic a ales o formula de start cu trei fundași centrali... The post Conte, titular cu Dinamo! Rednic a ales o formula cu trei fundași centrali appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Pilotul multiplu campion mondial care ar putea reveni in Formula 1

14:15, 01.03.2024 - Transferul lui Lewis Hamilton de la Mercedes la Ferrari a adus o agitație suplimentara in lumea Formulei 1. Zvonurile privind inlocuitorul britanicului sunt multe, iar ultima varianta este reprezentanta de o intoarcere a lui Sebastian Vettel in Marele Circ.

F1: Carlos Sainz a realizat cel mai bun timp in a doua zi de teste din Bahrain

22:41, 22.02.2024 - Pilotul spaniol Carlos Sainz (Ferrari) a realizat cel mai bun timp joi, in a doua zi de teste dinaintea noului sezon de Formula 1, pe circuitul Sakhir din Bahrain, informeaza AFP, potrivit Agerpres. Carlos Sainz a fost mai rapid cu 758/1000 decat mexicanul Sergio Perez (Red Bull) si cu mai mult de…


Ce parere ai despre aceasta stire?