Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Fosta iubită a lui Adi Istrate intră pe fir! A fost sau nu înșelată cu Erika Isac?: Îmi spunea că mă iubește” / VIDEO

Publicat:

Desparțirea dintre și a devenit unul dintre cele mai discutate subiecte din showbiz-ul romanesc, iar detaliile ”picante” nu au intarziat sa apara. Dupa ce s-a spus ca ar fi fost parasita pentru , a fosta iubita a artistului a ”intrat pe fir” și a spus cuym s-au intamplat lucrurile, de fapt. A fost sau nu Ariana inșelata de ?!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Amantlac in showbizul romanesc! Și-a inșelat iubita cu noua vedeta din muzica și a recunoscut tot abia acum

18:45, 13.03.2024 - Noi detalii ies la iveala dupa desparțirea dintre Adi Istrate și fosta lui iubita. Acesta a recunoscut ca a inșelat-o pe Ariana cu Erika Isac. Ce a avut de spus Erika, dar și Ariana, aflați in randurile urmatoare. Adi Istrate a recunoscut ca a inșelat-o pe Ariana cu Erika Isac Erika Isac a devenit din…

Știrile Antena Stars. Adi Istrate a recunoscut ca și-a inșelat iubita cu Erika Isac! Artistul, dezvaluiri incendiare: ”Eram intr-o relație, a fost greu” / VIDEO

16:10, 13.03.2024 - Detaliile controversate despre desparțirea dintre Adi Istrate și fosta lui iubita au starnit in mulțime de discuții in showbiz-ul din Romania și au readus in fața fanilor declarații din trecut, la care nimeni nu se aștepta. Adi Istrate a recunoscut ca a inșelat-o pe Ariana cu Erika Isac!

Știrile Antena Stars. Cum a aflat Ariana ca Adi Istrate are o relație cu Erika Isac, deși era inca și iubitul ei. Artistul i-ar fi ascuns adevarul / VIDEO

15:25, 13.03.2024 - Ariana a revenit cu declarații explozive despre modul in care relația dintre Adi Istrate și Erika Isac a inceput! Tanara avea o relație cu artistul in momentul in care Erika Isac a intervenit in relația lor, iar Ariana a aflat de aceasta idila intr-un mod neașteptat! Iata cum s-a intamplat totul!

Fosta iubita a lui Adi Istrate spune daca Erika Isac i-a furat iubitul sau nu. Ce a ținut sa precizeze aceasta pe TikTok

12:00, 12.03.2024 - Fosta iubita a lui Adi Istrate a clarificat un lucru care a vehiculat in ultima perioada, mai precis, faptul ca fostul ei iubit s-a combinat cu Erika Isac in timp ce forma deja un cuplu cu ea. Ce a spus.

Desparțirea care a ridicat semne de intrebari tuturor! Adi Istrate și Erika Isac și-au spus adio cand ea a inceput sa aiba succes

22:50, 08.03.2024 - Desparțirea șoc, care a ridicat semne de intrebari tuturor! Adi Istrate și Erika Isac au decis sa iși spuna adio cand ea a inceput sa aiba succes! Fanii nu se așteptau la o asemenea hotarare!

A trecut dau nu Babs peste desparțirea de Dorian Popa?! Fosta iubita a vloggerului a raspuns celei mai mari curiozitați: ”Dezamagirea care...” / FOTO

18:10, 03.03.2024 - Dupa cateva luni de la separare, Claudia Iosif a dezvaluit daca mai sufera sau nu din cauza desparțirii de Dorian Popa! Fosta iubita a vloggerului a raspuns celei mai mari curiozitați, iar mesajul ei i-a pus pe fani pe ganduri. Ce s-ar fi intamplat, de fapt, intre cei doi.

Dorian Popa a izbucnit in lacrimi cand a vorbit despre desparțirea de Babs. Ce a declarat despre fosta iubita

07:21, 26.02.2024 - Dorian Popa a izbucnit in lacrimi cand a vorbit despre desparțirea de Babs. Ce a declarat despre fosta iubita Continue reading Dorian Popa a izbucnit in lacrimi cand a vorbit despre desparțirea de Babs. Ce a declarat despre fosta iubita at Tabu.

Mireasa sezonul 9, 15 februarie 2024. Valentin a primit un mesaj de la fosta iubita, despre care spunea ca e ”iubirea vieții lui”

17:05, 15.02.2024 - Valentin a primit un bilețel de la fosta iubita, cea despre care spunea ca o ”iubește” in clipul de prezentare.  ”La mulți ani, viața mea. Sa fii fericiti”, i-a scris fosta partenera.


Ce parere ai despre aceasta stire?