Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Fosta adjuncta a Fiscului bihorean, achitată de magistraţi

Publicat:

Avocatul Razvan Doseanu a reusit sa demonstreze nevinovatia femeii, care a fost acuzata ca ar fi luat mita un bax de ulei de masline si 3 baxuri de ulei Floriol si de doua ori suma de 6000 euro. Curtea de a dat vineri sentinta definitiva dupa ce DNA a luat femeia in catuse, la fel ca persoanele ce sunt pericol public.

„Prin intermediul suspectei Pușcau Florentina Rodica, a pretins de la un om de afaceri (denunțator in cauza) suma de 14.500 euro și a primit in doua tranșe 6.000 euro, bani ce i-au fost remiși fie in biroul sau din incinta Administrației Județene a Finanțelor…

Citeste articolul mai departe pe caon.ro…  

Sursa articol: caon.ro


Stiri pe aceeasi tema

Polițist bihorean, condamnat definitiv la 9 luni de inchisoare cu suspendare pentru purtare abuziva, dupa ce a batut un barbat

12:31, 14.05.2024 - Curtea de Apel Oradea a pronunțat, marți, sentința definitiva in cazul fostului adjunct al șefului de post din comuna Lugașu de Jos, Sandu Radu Modog, acuzat de purtare abuziva dupa ce a lovit un localnic care a sunat la 112 ca sa anunțe ca nu are curent.

Parinți din Bihor, condamnați pentru homeschooling - Inchisoare cu suspendare dupa ce și-au retras copiii de la școala

23:31, 10.05.2024 - Curtea de Apel Oradea a pronunțat joi hotararea definitiva in cazul unui cuplu din Bihor acuzat ca și-a retras copiii din sistemul de invațamant de stat pentru a-i educa acasa. Hotararea menține sentința inițiala a Judecatoriei Aleșd, condamnandu-i pe cei doi parinți la patru luni de inchisoare, cu…

Parinții din Bihor care și-au retras 4 copii de la școala de stat pentru homeschooling, condamnați definitiv

18:15, 09.05.2024 - Curtea de Apel Oradea a pronunțat, joi, sentința definitiva in cazul celor doi parinți din Bihor acuzați de impiedicarea accesului la invațamantul general obligatoriu dupa ce și-au retras patru copii de la școala pentru a-i inscrie in sistemul de invatamant de tip homeschooling.

„Verde” pentru construirea noului spital de boli infecțioase din Oradea. Curtea de Apel a respins contestația Precon

11:50, 12.04.2024 - Curtea de Apel Oradea a respins, definitiv, contestația formulata de compania Precon Transilvania in legatura cu proiectul de construire a noului spital de boli infecțioase și pneumologie, situat pe strada Vladeasa. Sentința data joi de instanța este definitiva.

Pedeapsa redusa la 7 ani de inchisoare pentru un bihorean care a ucis, dintr-un pumn, un tanar care ii facuse un bine

07:45, 28.03.2024 - Curtea de Apel Oradea a decis, miercuri, sa reduca de la 10 ani de inchisoare la 7 ani de detenție pedeapsa aplicata lui Emil Ionuț Todea, un barbat din satul Bradet, comuna bihoreana Buntești.

Eleva care l-a injunghiat pe pedagogul de la colegiul oradean „Traian Vuia”, plasata in arest la domiciliu

20:21, 07.03.2024 - Curtea de Apel Oradea a decis, joi dupa-amiaza, sa o elibereze de dupa gratii pe eleva de 16 ani, de la colegiul „Traian Vuia”, acuzata de tentativa de omor dupa ce l-a injunghiat pe un pedagog din cadrul școlii.

Avocat condamnat la 10 luni de inchisoare cu suspendare pentru ca ar fi condus baut

17:35, 23.02.2024 - Curtea de Apel Oradea a pronunțat, vineri, sentința pe fond in cazul unui avocat acuzat ca s-a urcat la volan sub influența alcoolului. Instanța l-a condamnat la 10 luni de inchisoare, cu suspendarea sub supraveghere a executarii pedepsei pe un termen de doi ani.


Ce parere ai despre aceasta stire?