Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Forţele de apărare antiaeriană uzbece au doborât un avion militar afgan

Publicat:

Un avion militar afgan a fost doborat de fortele de aparare antiaeriana uzbece si s-a prabusit dupa ce a trecut frontiera cu Uzbekistanul, a anuntat luni uzbec, citat de Reuters.

Guvernul afgan a cazut duminica si insurgentii talibani au preluat controlul asupra capitalei Kabul.

Avionul s-a prabusit duminica noapte in cea mai sudica provincie a Uzbekistanului, Surxondaryo, adiacenta Afganistanului, informeaza Agerpres.ro.

"Fortele de aparare antiaeriana ale Uzbekistanului au impiedicat incercarea unui avion militar afgan de a trece ilegal granita Uzbekistanului",…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rusia susține ca a doborat 10 rachete ATACMS lansate de Ucraina deasupra peninsulei Crimeea

09:01, 15.05.2024 - Ministerul Apararii rus a anuntat miercuri ca fortele sale aeriene au distrus 10 rachete cu raza lunga de actiune de tip ATACMS lansate de armata ucraineana in cursul noptii asupra peninsulei ucrainene Crimeea, relateaza Reuters.

Zelenski avertizeaza Occidentul: 'Ucraina ar putea ramane fara rachete de aparare antiaeriana'

00:00, 07.04.2024 - Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a avertizat sambata, in declaratii televizate, ca Ucraina ar putea ramane fara rachete de aparare antiaeriana daca Rusia iși continua campania intensa de bombardamente cu raza lunga de acțiune, informeaza Reuters, potrivit Rador Radio Romania.

Danemarca sare cu miliardele in cursa pentru șefia NATO: Mutare de ultima ora in Guvern!

23:00, 13.03.2024 - Ministerul danez al Apararii a anuntat miercuri o crestere cu 5,43 miliarde de euro a cheltuielilor pentru aparare pe o perioada de cinci ani, ceea ce va face ca tara sa aloce peste 2% din PIB pentru aparare in 2024, relateaza AFP si Reuters. Investitiile vor merge in consolidarea capacitatilor militare…

(video) Un avion militar cu 15 persoane la bord s-a prabușit in Rusia: Nu exista supraviețuitori

14:50, 12.03.2024 - Un avion militar de tip cargo Iliusin Il-76 s-a prabusit, marti, in Rusia la scurt timp dupa decolare, cu 15 persoane la bord, din cauza unui foc izbucnit la unul dintre motoarele sale, a anuntat Ministerul Apararii al Federatiei Ruse, potrivit Reuters, citat de digi24.ro .

(video) Un avion militar rusesc s-a prabușit cu 15 persoane la bord in Rusia. Nu exista supraviețuitori

14:15, 12.03.2024 - Un avion militar de tip cargo Iliusin Il-76 s-a prabusit, marti, in Rusia la scurt timp dupa decolare, cu 15 persoane la bord, din cauza unui foc izbucnit la unul dintre motoarele sale, a anuntat Ministerul Apararii al Federatiei Ruse, potrivit Reuters, citat de digi24.ro .

VIDEO. Un avion militar rusesc cu 15 persoane la bord s-a prabușit

13:50, 12.03.2024 - Un avion militar de tip cargo Ilusin Il-76 s-a prabusit marti la scurt timp dupa decolare, cu 15 persoane la bord, din cauza unui incendiu la unul dintre motoare, au anuntat autoritatile ruse, relateaza Reuters. Avion militar rusesc s-a prabușit in regiunea Ivanovo in timp ce decola pentru un zbor programat.…

Un avion militar rusesc s-a prabușit cu 15 persoane la bord. Nu exista supraviețuitori

13:35, 12.03.2024 - Un avion militar de tip cargo Iliusin Il-76 s-a prabusit, marti, in Rusia la scurt timp dupa decolare, cu 15 persoane la bord, din cauza unui foc izbucnit la unul dintre motoarele sale, a anuntat Ministerul Apararii al Federatiei Ruse, potrivit Reuters.

SUA, Marea Britanie si Franta au doborat zeci de drone Houthi dupa atacul asupra unor nave, inclusiv militare

12:05, 10.03.2024 - Fortele americane, franceze si britanice au doborat zeci de drone in zona Marii Rosii, dupa ce rebelii Houthi din Yemen, sustinuti de Iran, au vizat nava de marfa Propel Fortune, dar si distrugatoarele americane din regiune, a anuntat armata americana intr-un comunicat citat de Reuters, potrivit Agerpres.…


Ce parere ai despre aceasta stire?