Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Formular pentru vacanță în Grecia. Anunț important pentru toți românii care se duc acolo

Publicat:

Reprezentanții CERT-RO – de Raspuns la Incidente de ii avertizeaza pe romanii care pleaca in Grecia ca trebuie sa fie foarte atenți atunci cand iși introduc datele obligatorii ca sa intre in aceasta țara. Formular pentru vacanța in contextul in care turiștii sunt obligați sa completeze formularul PLF pentru […] The post Formular pentru vacanța in Grecia. Anunț important pentru toți romanii care se duc acolo appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cand vor putea romanii sa calatoreasca fara vize in America. Andrei Muraru, ambasadorul Romaniei in SUA, anunț important

08:16, 25.04.2024 - De curand, Andrei Muraru, ambasadorul Romaniei in Statele Unite ale Americii, a facut un anunț important despre eliminarea vizelor pentru cetațenii romani. Incepand cu ce data ar putea sa calatoreasca fara vize in SUA.

Anunt important pentru calatorii in Grecia. Ce trebuie sa stie romanii care merg acolo

17:55, 16.04.2024 - Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau intentioneaza sa calatoreasca in Republica Elena ca miercuri, 17 aprilie 2024, vor fi organizate greve in sectorul transportului public, la nivel national, cu o durata preconizata de 24 ore, fiind posibile perturbari…

Anunț important pentru romani! A fost modificata data pana la care trebuie sa-si monteze repartitoare de caldura

08:41, 11.04.2024 - Romanii trebuie sa știe ca data pana cand trebuie sa iși monteze repartitoare de caldura a fost modificata. Daca inițial ar fi trebuit sa fie montate pana pe data de era 15 aprilie, Guvernul a schimbat termenul prin OUG.

Anunț important pentru romanii care au lucrat in grupele I sau II de munca. Ce a transmis Marius Budai: „Beneficii care...”

23:01, 13.03.2024 - Anunț important pentru romanii care au lucrat in grupele I sau II de munca. Pensionarii ar trebui sa știe aceste informații. Iata ce a transmis Marius Budai, fostul ministru al Muncii din Romania!

Cine sunt romanii care vor primi pensie cu 80% mai mare. Anunț important

21:40, 13.03.2024 - Anunț important! Iata cine sunt romanii care vor primi pensie cu 80% mai mare! Ce a dezvaluit ministrul Muncii, Simona Bucura Oprescu. In ce consta principala modificare. Confirmarea facuta de Casele de Pensii Publice.

Anunț important oficial legat de cardurile de energie

01:45, 24.02.2024 - Ministerul Muncii și Solidaritații Sociale a confirmat ca, in sezonul rece ramas din primavara lui 2024, romanii vor continua sa primeasca sprijin pentru plata facturilor la incalzire și energie. Anunț important legat de cardurile de energie venit de la Ministerul Muncii și Solidaritații Sociale! Romanii…

Anunț important pentru romani! Timp limitat pentru cumparaturi in weekend-uri! Supermarketurile din țara ar putea fi inchise duminica, iar sambata sa aiba program scurt

14:50, 18.02.2024 - Romanii ar putea avea timp limitat pentru cumparaturi in weekend-uri, sau cel puțin asta prevede un proiect de lege depus in Parlament. Duminica, supermarketurile din țara ar putea fi inchise, iar sambata sa aiba program scurt.

Anunț important al TAROM! Compania aeriana nu va mai avea zboruri pe una dintre cele mai cautate rute de catre romani

17:25, 05.02.2024 - Reprezentanții TAROM au facut un anunț important pentru cei care aleg serviciile lor. Compania aeriana a decis sa renunțe la zborurile pe una dintre cele mai cautate rute de catre romani. Afla din randurile de mai jos despre ce curse este vorba.


Ce parere ai despre aceasta stire?