Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Formula magică a vieţii descoperită de vindecătorul chinez care a trăit 256 de ani

Publicat:

Li Ching-Yuen si-a exprimat secretul longevitatii intr-o singura formula: „Pastreaza-ti o inima calma, stai precum o broasca testoasa, mergi cu iuteala, precum un porumbel si dormi precum un caine”, scrie Garbo.ro.

Deoarece Li-Ching Yuen considera ca gandurile si emotiile pe care le purtam cu noi in fiecare zi ne influenteaza starea de sanatate a organismului, acesta explicat ce boli sunt provocate de emotiile noastre.

1. Geloziacauzeaza cancere si scaderea sistemului imunitar;

2. Sentimentele razbunatoare – cauzeaza perturbari ale somnului si boli ale gatului;

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Formula 1: Motivele pentru care Max Verstappen ar urma sa negocieze cu Mercedes

12:25, 30.04.2024 - Bun cunoscator al lumii automobilistice și un pilot cu experiența, olandezul Tom Coronel vorbește intr-un podcast pentru RacingNews365 despre motivele pentru care compatriotul Max Verstappen ar urma sa negocieze cu ocazia Marelui Premiu din Miami un contract cu Mercedes.

Ion Țiriac a adus in țara cea mai tare mașina din colecția sa. ”E ceva unic”. Cat costa noua bijuterie a magnatului

12:11, 20.04.2024 - Ion Țiriac și-a prezentat, in cadrul unui eveniment, noua ”bijuterie” din colecția sa de mașini. Este vorba de un Mercedes AMG One, ce va fi expusa la salonul omului de afaceri, Țiriac Collection, din Otopeni.  Modelul AMG One de la Mercedes aduce tehnologia de varf din Formula 1 de pe circuit direct…

F1: Expozitie comemorativa dedicata pilotului Ayrton Senna la Roma

15:26, 11.04.2024 - Ambasada Braziliei la Roma a prezentat joi o expozitie dedicata pilotului brazilian de Formula 1 Ayrton Senna, pentru a comemora 30 de ani de la moartea sa tragica si a prezenta, in plus fata de succesul sau sportiv, toate fatetele angajamentului sau social, scrie EFE, potrivit Agerpres.

Oferta COLOSALA pentru omul-cheie de la Red Bull: echipa rivala i-a pus 100 de milioane pe masa!

15:10, 04.04.2024 - Aston Martin i-a pus pe masa o oferta colosala inginerului britanic Adrian Newey (65 de ani), „creierul” din spatele succesului covarșitor pe care Red Bull Racing l-a avut in ultimii ani in Formula 1. Adrian Newey este cel mai apreciat apreciat inginer de aerodinamica din Formula 1, o somitate in domeniu,…

FORMULA 1 Daniel Ricciardo a primit „ultimatum” de doua curse

10:05, 26.03.2024 - Daniel Ricciardo are doua curse pentru a-și schimba sezonul de F1 sau ar putea risca sa fie inlocuit de Liam Lawson pentru Marele Premiu de la Miami. The post FORMULA 1 Daniel Ricciardo a primit „ultimatum” de doua curse first appeared on Informatia Zilei .

F1: Max Verstappen, dorit de Mercedes, nu intentioneaza sa plece de la echipa Red Bull

13:40, 21.03.2024 - Olandezul Max Verstappen, triplu campion mondial de Formula 1, a afirmat ca poate ''intelege" interesul lui Toto Wolff, conducatorul echipei Mercedes, dar insista ca intentia sa este de a-si respecta contractul cu actuala sa formatie, Red Bull, informeaza Reuters, potrivit news.ro Dupa victoria obtinuta…

Debutul senzațional al tanarului pilot la Jeddah, in cockpitul Ferrari, a fost primit cu reacții elogioase: „Nici nu știu ce s-a intamplat in cursa!”

16:30, 11.03.2024 - Oliver Bearman, in varsta de 18 ani, a impresionat la prima sa apariție in Formula 1, conducand un monopost Ferrari și obținand locul 7, fiind ales „Driver of the Day”. Deși și-a indeplinit visul de a pilota in Formula 1 mai devreme decat se aștepta, el a ramas modest și surprins de succesul sau, menținandu-și...…


Ce parere ai despre aceasta stire?