Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Formula 1: Ferrari își va prezenta noul monopost pe 30 ianuarie

Publicat:

și , Ferrari este a treia scuderie care a anunțat data la care iși va prezenta noul monopost pentru sezonul 2015, scrie L'Equipe.

Foto: (c) / XINHUA ARHIVA

Monopostul lui și va putea fi vazut la Maranello, pe 30 ianuarie, cu doua zile înainte de debutul primelor teste din aceasta iarna, programate la Jerez (Spania).

AGERPRES (autor: , editor: )

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

F1: Sebastian Vettel ii aduce un omagiu lui Ayrton Senna cu ocazia MP al regiunii Emilia Romagna

17:06, 16.05.2024 - Fostul pilot de Formula 1 Sebastian Vettel a organizat mai multe activitati pentru a-i aduce un omagiu regretatului Ayrton Senna, legenda a acestei discipline, cu ocazia Marelui Premiu al regiunii Emilia Romagna, ce are loc in weekend, informeaza DPA, potrivit Agerpres.

Cel mai dorit inginer din Formula 1, la un pas de Ferrari

13:36, 01.05.2024 - De numele lui Adrian Newey se leaga cele mai importante rezultate reușite de RedBull in Formula 1, inginerul englez stand la baza monoposturilor care i-au ajutat pe Sebastian Vettel (de patru ori campion mondial) și Max Verstappen (este mare favorit sa-și treaca in CV titlul cu numarul patru in acest…

Aston Martin cere revizuirea penalizarii lui Alonso la sprintul din China

00:26, 01.05.2024 - Comisarii de Formula 1 au convocat Aston Martin și Ferrari la o audiere, dupa ce echipa britanica a cerut marți un „drept de revizuire" a penalizarii lui Fernando Alonso in cursa de sprint din cadrul Marelui Premiu al Chinei.

Formula 1: Max Verstappen, victorie și in MP al Chinei - Prezența pe podium pentru McLaren

11:50, 21.04.2024 - Max Verstappen (Red Bull) a demonstrat din nou ca nu are rival in Formula 1 și s-a impus fara emoții in Marele Premiu al Chinei. Campionul mondial a fost urmat de Lando Norris (McLaren), iar podiumul a fost completat de Sergio Perez (Red Bull).

F1: Plecarea lui Lewis Hamilton este pozitiva pentru Mercedes, a spus George Russell

21:41, 04.04.2024 - Plecarea britanicului Lewis Hamilton, de sapte ori campion mondial de Formula 1, la Ferrari in 2025, este "pozitiva pentru Mercedes, deoarece ofera posibilitatea de a porni de la zero", a declarat joi pentru AFP compatriotul si coechipierul sau George Russell, cu ocazia Marelui Premiu al Japoniei de…

Carlos Sainz domina in antrenamentele libere premergatoare Marelui Premiu al Bahrainului in Formula 1

19:20, 01.03.2024 - Spaniolul Carlos Sainz de la echipa Ferrari a dominat in cea de-a treia sesiune de antrenamente libere inaintea Marelui Premiu al Bahrainului, prima etapa a Campionatului Mondial de Formula 1, desfașurata vineri pe circuitul Sakhir, conform informațiilor furnizate de AFP. Sainz a fost urmat de compatriotul…

Pilotul multiplu campion mondial care ar putea reveni in Formula 1

14:15, 01.03.2024 - Transferul lui Lewis Hamilton de la Mercedes la Ferrari a adus o agitație suplimentara in lumea Formulei 1. Zvonurile privind inlocuitorul britanicului sunt multe, iar ultima varianta este reprezentanta de o intoarcere a lui Sebastian Vettel in Marele Circ.

Charles Leclerc (Ferrari), cel mai bun timp in ultima zi a testelor din Bahrain

20:00, 23.02.2024 - Monegascul Charles Leclerc (Ferrari) a reusit cel mai bun timp vineri, in ultima din cele trei zile de teste din Bahrain inaintea noului sezon al Campionatului Mondial de Formula 1, informeaza AFP. Charles Leclerc a fost urmat de britanicul George Russell (Mercedes). La volanul modestului sau Sauber,…


Ce parere ai despre aceasta stire?