Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Foc şi tunete pentru Oana Zăvoranu! Nu vrea nici în ruptul capului să le ierte pe vrăjitoare! "Prost este acela care nu se răzbună"

Publicat:

este implicata intr-unul dintre cele mai controversate scandaluri ale momentului! Ea nu se lasa pana nu i se face dreptate si spera ca pedeapsa pentru vrajitoarea Vanessa si ajutoarele ei sa fie cat mai mare!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Știrile Antena Stars. Oana Zavoranu, chemata la Curtea de Apel București! Bruneta a fost insoțita de Alex Ashraf: ”Dumnezeu nu doarme” / VIDEO

14:45, 17.05.2024 - Oana Zavoranu a ajuns, din nou, la Curtea de Apel București! A venit insoțita de Alex Ashraf și au plecat amandoi cu zambetul pe buze! Iata ce mesaj a transmis bruneta, dupa ce a fost informata ca partea civila din dosarul in care este implicata a devenit inculpat.

Polițiști din Prahova, agresați verbal și amenințați: „Tu te-ai facut milițian de prost ce ești”. Reacția Europol VIDEO

14:21, 17.05.2024 - Mai mulți polițiști au fost agresați verbal și amenințați in timpul desfașurarii activitaților lor zilnice. S-a intamplat in Prahova, unde oamenii legii au fost chemați in localitatea Boldesti-Scaeni.

Piedone nu renunța nici in ruptul capului la candidatura pentru Primaria Capitalei

09:11, 07.05.2024 - Cristian Popescu Piedone, candidatul PUSL la Primaria Capitalei, a declarat ca nu va renunța sub nicio forma la cursa electorala, argumentand ca are o susținere masiva și este singurul candidat cu șanse reale sa il invinga pe Nicușor Dan. Piedone și-a exprimat hotararea la Romania TV, continuandu-și…

Actrița celebra care a fost concediata dupa ce s-a afișat aproape goala. Șefii nu au putut sa-i ierte obraznicia

18:16, 24.04.2024 - Se spune ca la Hollywood imposibilul devine posibil, sau ca aici este locul tuturor posibilitaților, insa unii s-ar putea sa fi ințeles greșit acest lucru. Se pare ca unele vedete de peste ocean au uitat ca sunt mereu in centrul atenției, astfel ca, și-au patat imaginea fara sa iși dea seama, noteaza…

Xtra Night Show. Oana Zavoranu, dezvaluiri șoc in procesul clinicii sale! Ce a afirmat vedeta despre fostul manager: „Dau cu stangul in dreptul” / VIDEO

00:15, 23.04.2024 - Oana Zavoranu a facut mai multe dezvaluiri cu privire la procesul cu managerii clinicii sale medicale. Vedeta și Alex Ashraf au avut o noua sesiune la tribunal cu Horia Vladescu și Ioan Bogdan Furtuna.

Alexandru Nazare explica deficitul bugetar uriaș: Adrian Caciu a construit prost bugetul!

15:40, 19.04.2024 - Alexandru Nazare, senator PNL si fost ministru de Finante, a vorbit la emisiunea de business ZF Live despre o initiativa legislativa care prevede ca guvernul sa vina cu un raport trimestrial privind evolutia economiei si a executiei bugetului public.

Ariana Grande, printre vedetele prost imbracate de la Oscar 2024. Criticii de moda i-au comparat ținuta excentrica cu o „cuvertura”

09:40, 11.03.2024 - Ariana Grande a atras atenția cu apariția ei la decernarea Premiilor Oscar 2024, de la Dolby Theatre din Los Angeles. In varsta de 30 de ani, ea nu a fost laudata de criticii de moda pentru alegerea ei vestimentara, dimpotriva, a intrat in topul vedetelor prost imbracate. Cantareața și actrița Ariana…

Oana Zavoranu, imagine emoționanta cu tatal decedat! Cum il alinta „Querida” pe tatal ei vitreg / FOTO

13:10, 07.03.2024 - Oana Zavoranu simte lipsa parinților, mai ales a tatalui sau vitreg de care a fost extrem de apropiata. De curand, "Querisa" a postat o fotografie emoționanta cu tatal decedat! Iata cum il alinta bruneta din showbiz-ul romanesc pe tatal ei vitreg!


Ce parere ai despre aceasta stire?