Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Florin de la ”Mireasă” și-a certat fanii: „Obsedați mai sunteți, la mare când vă duceți stați în chiloți și în ț...le goale și mie mi se văd puțin genunchii!”

Publicat:

Florin, fost concurent de la "Mireasa pentru fiul meu", le-a aratat admiratoarelor cum arata in toata splendoarea sa! ”Idolul” tuturor telespectatoarelor din le-a aratat fanilor o fotografie in care promova o husa de telefon, dar imbracat sumar.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cați bani a dat, de fapt, Oana Moșneagu pe rochia de mireasa. Fanii au ramas cu gura cascata: „Doamne ferește ce preț!”

21:35, 11.06.2024 - Actorii Oana Moșneagu și Vlad Gherman s-au casatorit la inceputul lunii iunie, iar mireasa a purtat doua rochii de mireasa. Cea de la biserica a fost spectaculoasa și i-a facut pe mulți sa se intrebe cat a costat. Vedeta a dezvaluit prețul real, iar suma nu este una pe care sa și-o permita orice mireasa.…

Macron si Biden, la o nunta cel putin neobisnuita. Mirele are 100 de ani, iar mireasa, 96: „Iubirea nu este doar pentru tineri” | FOTO VIDEO

19:06, 09.06.2024 - Sambata, la dineul de stat organizat la Palatul Elysee, presedintii Emmanuel Macron si Joe Biden i-au sarbatorit pe proaspat casatoritii Harold Terens, in varsta de 100 de ani, și Jeanne Swerlin, in varsta de 96 de ani.

Ce postare a facut Ionela dupa ce a plecat din casa Mireasa. Fanii au reacționat imediat: "Cata invidie..." / FOTO

12:00, 26.05.2024 - La scurt timp dupa ce a fost eliminata din casa Mireasa, Ionela a redevenit activa pe rețelele de socializare, acolo unde a facut publica o fotografie cu care și-a luat fanii prin surprindere. Imaginea postata de fosta concurenta a primit sute de like-uri și zeci de comentarii. 

Alexandru de la Mireasa și-a surprins fanii, dupa ce a parasit emisiunea! Ce se intampla in viața fostului concurent: ”Cu gandul...” / FOTO

15:25, 13.05.2024 - Alexandru de la Mireasa și-a luat prin surprindere fanii cu o imagine neașteptata! Cu toții urmaresc cu sufletul la gura cum iși petrece timpul in lipsa Cristinei, dupa ce a fost eliminat. Se pare ca fostul concurent a luat decizii surprinzatoare. Iata ce se intampla acum in viața lui!

Drum liber spre sold-out » Numar uriaș de bilete vandute la FCSB - CFR Cluj, in mai puțin de 24 de ore

18:00, 02.05.2024 - FCSB a dat 40.000 de bilete pentru meciul cu CFR Cluj, in doar 17 ore de la punerea acestora in vanzare. FCSB - CFR Cluj are loc pe 11 mai, de la ora 20:30, pe Arena Naționala. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și la TV pe Prima Sport 1, Orange Sport 1 și Digi Sport 1 FCSB se indreapta cu pași repezi…

Xtra Night Show. Smiley și Damian Draghici reacționeaza, dupa ce Dinu Maxer s-a aratat deranjat ca au lansat piesa „S-a furat mireasa”: „Mi-a facut placere ca au raspuns”

09:00, 26.04.2024 - Dinu Maxer a fost deranjat, dupa ce Smiley și Damian Draghici au lansat o piesa despre care spune ca a fost sursa de inspirație pentru cei doi artiști. „S-a furat mireasa” a fost lansata de Dinu Maxer in urma cu cinci ani, piesa cantata impreuna cu o tanara din Basarabia.

Știrile Antena Stars. Antonia și Alex Velea, mire și mireasa! Imaginile pe care fanii cuplului le-au așteptat ani la rand / VIDEO

18:10, 25.03.2024 - Antonia și Alex Velea au fost mire și mireasa! Fanii cuplului au așteptat ani la rand aceste imagini. Iata cum s-au afișat cei doi indragostiți, dar nu singuri, ci alaturi de Puya, care a avut un rol important la nunta lor!

Mario Fresh și-a șters toate pozele de pe Instagram, inclusiv cele cu Alexia Eram. Anunțul artistului: „Un capitol frumos se termina aici”

09:35, 19.03.2024 - Mario Fresh a surprins cu cea mai recenta mișcare pe care a facut-o in mediul online. Cantarețul in varsta de 24 de ani și-a șters toate pozele de pe Instagram, inclusiv cele cu iubita lui, Alexia Eram, iar apoi a avut un mesaj direct catre fanii lui. Artistul se bucura de succes atat in cariera lui…


Ce parere ai despre aceasta stire?