Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Flick și Denisa Filcea, prima întâlnire romantică de când s-au cunoscut! Unde a dus-o „Domnul Rimă” pe soția lui! „Niciodată nu a venit”

Publicat:

Flick și au avut parte seara trecuta de prima lor intalnire romantica, de cand s-au cunoscut! Deși sunt casatoriți de cateva luni, cei doi nu au ieșit niciodata in oraș la un date, insa acum „” a avut grija ca soția sa sa ramana impresionata.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Acces Direct. Denisa, ademenita de un barbat in mediul online, prin metoda Loverboy. S-au cunoscut acum trei ani și nici in prezent nu ii da pace: „La prima intalnire...”

20:01, 08.05.2024 - Denisa susține ca traiește un coșmar de cand a vorbit pentru prima data cu un barbat cunoscut pe Facebook. Prima lor conversația a fost acum trei ani, iar de atunci, Eugen nu ii da pace tinerei. S-ar fi ajuns inclusiv la amenințari cu moartea.

Intalnire amoroasa intre doi concurenți Survivor, inainte de show-ul de la Pro TV: „A venit la mine acasa și era bauta”

14:55, 16.04.2024 - Ediția de marți, 16 aprilie 2024, de la Survivor All Stars este una memorabila. Concurenții se aventureaza in experiențe unice. Doi rivali au discutat la o cina despre situația lor amoroasa, dand din casa detalii intime: „A venit la mine acasa și era bauta”. Foto Zanni și Alexandra Duli, fața-n fața…

Ce spune Flick despre pozele "deocheate" postate de soția lui! Denisa Filcea a fost dur judecata de fani / VIDEO

23:40, 13.04.2024 - Denisa Filcea a fost aspru judecata de internauți, dupa ce a posta fotografii "deocheate", din punctul lor de vedere. Ce spune soțul inflenceriței, Flick, despre aceste imagini, dar și cine o pozeaza pe frumoasa șatena.

De nu i-a dat niciodata medicamente, Denisa Filcea, fiicei ei! Ce fel de mamica este soția lui Flick

22:50, 05.04.2024 - Denisa Filcea vorbește despre ce fel de mamica este, dar ne spune și de ce nu i-a dat niciodata medicamente fiicei sale. Ce nu ii lipsește niciodata influenceriței, din geanta și cum se pregatește de vacanțele cu cea mica.

Denisa Filcea, probleme de sanatate dupa ce s-a intors din vacanța. Ce a pațit soția lui Flick: ”Simt ca-mi explodeaza capul” / FOTO

23:25, 04.04.2024 - Denisa Filcea se confrunta cu cateva probleme de sanatate dupa ce s-a intors din vacanța in Asia. Soția lui Flick a afirmat pe rețelele de socializare ca are mai multe simptome și a luat o mica pauza de la activitațile sale zilnice.

Star Matinal. Cum a reușit Denisa Filcea sa il convinga pe Flick sa se lase de fumat. Omul de radio a renunțat abia dupa ce a cunoscut-o pe soția lui

13:16, 18.03.2024 - Denisa Filcea și Flick sunt impreuna de cațiva ani și au impreuna o fetița. Cei doi spun ca fac o echipa buna atat acasa, cat și pe plan profesional. In cadrul unui eveniment, a fost randul omului de radio sa ii fie alaturi partenerei.

Zodia care va avea parte de o intalnire romantica in aceasta perioada. Nativii ar trebui sa iși asculte intuiția

08:45, 02.03.2024 - O zodie din Horoscop va avea parte de o intalnire romantica in aceasta perioada. Astrele aduc vești bune pentru nativi in urmatoarea perioada a anului, Iata cine sunt nativii care ar trebui sa iși asculte intuiția!


Ce parere ai despre aceasta stire?