Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FLASH /// Șeful contrainformațiilor belgiene – suspectat de spionaj în favoarea Rusiei

Publicat:

, șeful departamentului de contrainformații al de Informații și Securitate, a fost înlaturat din funcție din cauza suspiciunii de spionaj în favoarea Rusiei, scrie publicatia belgiana , citând sursele sale.

Vanderborre lucreaza de 40 de ani în serviciul de contrainformații al Belgiei. Recent, colegii sai mai tineri au început sa se plânga de stilul sau de conducere. În plus, Vanderborre este suspectat ca a distrus documente confidențiale într-un tocator din biroul sau.

Pâna…

Citeste articolul mai departe pe timpul.md…  

Sursa articol: timpul.md


Stiri pe aceeasi tema

Zelenski l-a demis pe șeful agenției care se ocupa de paza sa personala

22:00, 09.05.2024 - Președintele ucrainean Volodimir Zelenski l-a demis pe șeful Administrației Securitații de Stat a Ucrainei (UDO), Serhii Rud, potrivit unui decret prezidențial publicat la 9 mai, scrie Kiev Independent. Demiterea lui Rud vine la scurt timp dupa ce Serviciul de Securitate al Ucrainei (SBU) a anunțat…

Polonez arestat pentru spionaj in favoarea Rusiei. Complot de asasinare a președintelui Zelenski, dejucat

10:06, 19.04.2024 - Un cetațean al Poloniei a fost arestat, fiind acuzat ca ar fi participat la un complot al serviciilor secrete rusești de asasinare a președintelui ucrainean Volodimir Zelenski, potrivit procurorilor din Varșovia și Kiev, relateaza The Guardian.

Seful FSB acuza SUA, Marea Britanie si Ucraina ca ar fi in spatele atacului de la Moscova

17:15, 26.03.2024 - Directorul Serviciului Federal de Securitate al Rusiei (FSB, fostul KGB), Aleksandr Bortnikov, a acuzat marti SUA, Regatul Unit si Ucraina ca s-ar afla in spatele atacului de la sala de concerte Crocus City Hall de langa Moscova, informeaza Reuters, care citeaza TASS.

FSB anunta retinerea unui rus, suspectat ca planuia un atac terorist in numele Ucrainei (TASS)

10:46, 16.03.2024 - Serviciul Federal de Securitate (FSB) al Rusiei a anuntat sambata ca a retinut un rus in varsta de 61 de ani care ar fi planuit ceea ce fostul KGB a numit un atac terorist in numele Ucrainei la un nod feroviar transsiberian din regiunea Sverdlovsk din muntii Urali, a relatat TASS.

(video) Șeful SIS, cu declarații despre „implicarea Rusiei in procesele electorale din Moldova”

10:25, 05.03.2024 - Directorul Serviciului de Informații și Securitate al Republicii Moldova, Alexandru Musteața, a susținut o conferința de presa privind evaluarea implicarii Federației Ruse in procesele electorale din Republica Moldova, in 2024-2025.

(live/update) Șeful SIS, cu declarații despre „implicarea Rusiei in procesele electorale din Moldova”

10:16, 05.03.2024 - Directorul Serviciului de Informații și Securitate al Republicii Moldova, Alexandru Musteața, susține o conferința de presa privind evaluarea implicarii Federației Ruse in procesele electorale din Republica Moldova, in 2024-2025.

Poliția britanica a arestat marți al șaselea cetațean bulgar pentru spionaj in favoarea Rusiei

00:55, 28.02.2024 - Politia britanica a arestat marti al saselea cetatean bulgar in cadrul unei anchete asupra unei presupuse retele de spionaj in favoarea Rusiei, noteaza AFP, potrivit agerpres.ro. Tihomir Ivanov Ivanchev, 37 de ani, domiciliat in vestul Londrei, a fost arestat pe 7 februarie in cadrul unei anchete desfasurate…

Diana Șoșoaca vrea sa se desparta și politic de soțul sau! A convocat forul de conducere SOS pentru a-l scoate din partid

16:20, 24.02.2024 - Lucrurile par a scapa de sub control in partidului SOS, condus cu mana de fier de Diana Șoșoaca! Liderul partidului a convocat de urgența forul de conducere doar pentru a-și elimina soțul din randurile SOS. Diana Șoșoaca se pare ca și-a adus problemele la locul de munca! Mai exact, liderul partidului…


Ce parere ai despre aceasta stire?