Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Fiul Corneliei Catanga, primele declarații despre moartea sa. A povestit tot ce s-a întâmplat dimineață EXCLUSIV

Publicat:

traiește clipe de groaza. Baiatul a facut primele declarații despre moartea celei care i-a dat viața. Artistul este inca in stare de șoc dupa cele aflate in aceasta dimineața. Ce spune despre momentul de groaza prin care trece? , marturii dureroase despre moartea mamei Baiatul regretatei regine a muzicii lautarești […] The post , primele declarații despre moartea sa. A povestit tot ce s-a intamplat dimineața EXCLUSIV appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Adrian Mititelu Junior, de urgența la spital! S-a intoxicat cu medicamente antidepresive. Primele declarații!

10:26, 21.04.2024 - Adrian Mititelu Junior a ajuns de urgența la spital! Baiatul patronului de la FC U Craiova s-a intoxicat cu medicamente antidepresive. Iata care sunt primele declarații facute de tatal lui, Adrian Mititelu!

Primele declarații ale baiatului injunghiat in curtea unui liceu din Capitala. El a povestit ce s-a intamplat

14:16, 05.04.2024 - Elevul de 16 ani care a fost injunghiat in curtea unui liceu din Capitala a facut prima declarație dupa externare. Tanarul a povestit ca a fost atacat din senin și ca nu ii cunoaște pe agresori. Intre timp, unul dintre atacatori a fost arestat preventiv. 

Primele declarații ale mamei elevului din București, injunghiat de un baiat. Ce spune femeia: "La paza e pusa ..."

00:50, 05.04.2024 - Tot mai multe incidente au loc in liceele din țara. In cursul zilei de ieri, inca un elev a fost injunghiat, de aceasta data, intr-o școala din Galați. Baiatul in varsta de 18 ani a fost ranit langa unitatea de invațamant de un individ pe care nu il cunostea. Mama elevului din București, injunghiat…

Clipe de groaza pentru Bella Santiago pe scena. Ce i s-a intamplat artistei chiar in timp ce canta. Declarații exclusive!

23:05, 27.03.2024 - In urma cu mai mult timp, Bella Santiago a trecut prin momente de panica chiar in timp ce se afla pe scena. Artista ne-a vorbit, in exclusivitate, despre clipele pe care le-a traversat in cadrul unui concert. Ce i s-a intamplat cantareței.

Primele declarații ale Arinei Sabalenka, dupa moartea lui Konstantin Kolțov: „O tragedie inimaginabila”

09:46, 21.03.2024 - Jucatoarea de tenis belarusa Arina Sabalenka, in varsta de 25 de ani, a facut miercuri seara, 20 martie, pe contul sau de Instagram primele declarații dupa moartea lui Konstantin Kolțov, relateaza Daily Mail.

Cristina Șișcanu, primele declarații dupa moartea tatalui. Vedeta a izbucnit in lacrimi: ”Dorul este cumplit” / VIDEO

13:35, 11.03.2024 - Cristina Șișcanu trece prin momente foarte grele, dupa ce tatal ei s-a stins din viața. Prezentatoarea a facut și primele declarații cu privire la trecerea in lumea celor drepți a parintelui sau, marturisind cat de dificil ii este sa faca fața pierderii.

Gheboasa, primele declarații dupa ce a fost audiat de DIICOT. Ce s-a intamplat, de fapt: ”Nu trebuie sa ciripești ca sa...”

17:35, 03.03.2024 - La doua zile dupa ce a fost audiat de DIICOT, Gheboasa a facut primele declarații și a clarificat situația. Au existat o mulțime de zvonuri cu privire la faptele sale, iar acum a decis sa spuna ce s-a intamplat cu adevarat in 1 martie, cand locuința lui a fost percheziționata.

Știrile Antena Știre. Primele declarații ale tatalui lui Mile Povan, dupa decesul artistului. Ce se știe pana acum despre moartea cantarețului: „El a vrut sa plece” / VIDEO

14:00, 28.02.2024 - Au trecut aproape 24 de ore de la decesul subit al interpretului de muzica populara Mile Povan. Sunt momente triste pentru fanii muzicii populare, dupa ce regretatul cantareț de la noi și-a pierdut viața. Ce se știe pana acum despre moartea cantarețului? Iata primele declarații ale tatalui lui Mile…


Ce parere ai despre aceasta stire?