Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Finalele Campionatului Muntilor Apuseni-2012

Publicat:

Sambata-25 august, in jocurile semifinale programate la Bistra, s-au inregistrat urmatoarele rezultate: COPII: Bistra-Salciua  4-0; Poiana Vadului-Horea  1-1 și 3-2 la lovituri de departajare; SENIORI: Salciua-Poiana Vadului  2-0; Roșia Montana-Lupșa  1-1 și 6-5 la lovituri de departajare; Daca urmarim faptul ca in semifinale au fost calificate doar echipe care au provenit din grupele A și C (vezi AICI clasamentul final și rezultatele), in finale vom avea doua jocuri de copii, in care echipele s-au mai intalnit in grupe: Bistra-Poiana Vadului (grupa C-etapa 5, rezultat…

Citeste articolul mai departe pe proalba.ro…  

Sursa articol: proalba.ro


Stiri pe aceeasi tema

Al-Hilal a castigat Cupa Regelui, la lovituri de departajare. Cristiano Ronaldo rateaza primul sau trofeu in Arabia

02:25, 01.06.2024 - Echipa saudita Al-Hilal a castigat vineri seara Cupa Regelui, dupa ce a invins la lovituri de departajare, scor 5-4, formatia lui Cristiano Ronaldo, Al-Nassr. Lusitanul a ratat castigarea primului sau trofeu in Arabia Saudita, informeaza news.ro.

Record mondial: 56 de lovituri de departajare, intr-un meci de fotbal din Israel!

23:50, 22.05.2024 - Echipele israeliene de fotbal SC Dimona și Shimshon Tel Aviv au stabilit un record mondial pentru cea mai lunga serie de lovituri de departajare, dupa ce au executat 56 de lovituri de la 11 metri, relateaza Reuters.

Ediția a II-a a concursului PENALTY FEST 2 se va desfașura in perioada 7-9 iunie la Cluj-Napoca

15:56, 13.05.2024 - In perioada 7 – 9 iunie 2024, Club Transilvania din Cluj-Napoca va gazdui a doua ediție a celui mai mare concurs de executare de penalty-uri din lume, PENALTY FEST 2!, care este dedicat amatorilor și profesioniștilor din toate categoriile de varsta. Regulament concurs: • Concursul este desfașurat in…

„Vanatoare de oua” – concurs pentru copii, de Paște

10:50, 05.05.2024 - Sarbatorile pascale aduc pentru copii vacanța, dar sunt aduc in atenție și tradiții populare. O astfel de manifestare vine din randul comunitații armenești. In organizarea UAR Gherla, s-a desfașurat  la clubul sucursalei concursul ”Easter-Egg Hunt”, adica ”Vanatoare de oua”. Au participat cu entuziasm…

Manchester United s-a calificat in finala Cupei Angliei: Coventry City, invinsa la lovituri de departajare

08:15, 22.04.2024 - Echipa engleza Manchester United s-a calificat in finala Cupei Angliei, dupa ce a invins-o la lovituri de departajare pe divizionara secunda Coventry City, scor 4-2. In timpul regulamentar, United a condus cu 3-0 si a fost egalata, scrie observatornews.ro .

Liga Europa: Olympique Marseille – Benfica Lisabona 4-2 la la lovituri de departajare, dupa 1-0 in timpul regulamentar

01:50, 19.04.2024 - Echipa franceza Olympique Marseille s-a calificat joi seara in semifinalele Ligii Europa dupa ce a dispus la lovituri de departajare de formatia portugheza Benfica Lisabona, pe teren propriu, scor 4-2. Dupa 120 de minute de joc scorul a fost 1-0 pentru Marseille, scrie news.ro.

Liga Campionilor: Real Madrid s-a calificat in semifinale invingand Manchester City la lovituri de departajare

08:45, 18.04.2024 - Echipa spaniola Real Madrid s-a calificat miercuri seara in semifinalele Ligii Campionilor, dupa ce a invins, in deplasare, la lovituri de departajare, scor 4-3, campioana en-titre a Europei, Manchester City, scrie news.ro .

Real Madrid s-a calificat in semifinale Ligi Campionilor invingand Manchester City la lovituri de departajare

01:51, 18.04.2024 - Echipa spaniola Real Madrid s-a calificat miercuri seara in semifinalele Ligii Campionilor, dupa ce a invins, in deplasare, la lovituri de departajare, scor 4-3, campioana en-titre a Europei, Manchester City, informeaza news.ro.


Ce parere ai despre aceasta stire?