Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Finala ”iUmor”. Ce spun jurații despre Marea Finală

Publicat:

iUmor” ii va aduce pe scena pe cei 10 finaliști, cu numere noi: , , , , , , , , și .

Citeste articolul mai departe pe dcnews.ro…  

Sursa articol: dcnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Jurații de la Chefi la cuțite, detalii din culisele emisiunii, inainte de Marea Finala. Cum a fost competiția pentru Richard Abou Zaki sau Alexandru Sautner

13:06, 15.05.2024 - Chef Orlando Zaharia, Chef Alexandru Sautner, Chef Richard Abou Zaki, Chef Stefan Popescu au spus „Da” provocarii Chefi la cuțite și au avut parte de o experiența provocatoare. In aceasta seara va avea loc Marea Finala a sezonului 13, iar jurații au facut dezvaluiri cu privire la modul in care au facut…

Cezar Ouatu vine cu trupa lui de stand-up comedy muzical la „iUmor”. Delia e incantata: „Imi plac momentele lor sunt acordate, armonizate”

13:45, 09.05.2024 - Cezar Ouatu urca pe pe scena „iUmor”, intr-o ediție speciala difuzata duminica aceasta, de la 20:00, la Antena 1. Jurații sunt impresionați de momentul prezentat de trupa lui de stand-up comedy muzical. Duminica aceasta, de la 20:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, intr-o ediție cu totul speciala a emisiunii…

Ediție speciala iUmor de Paște, Romania ești campioana, sezonul 16, 5 mai 2024. Doina Teodoru: „Haina nu face pom, dar omul (...)”

23:01, 05.05.2024 - Doina Teodoru participa la ediția speciala iUmor de Paște, intitulata „Romania ești campioana”. La categoria „Mai bine o zi vultur decat o viața gaina”, actrița o interpreteaza pe Dana Budeanu.

Ediție speciala iUmor de Paște, Romania ești campioana, sezonul 16, 5 mai 2024. „BD: La munte și la mare”, varianta moderna

20:40, 05.05.2024 - Angel Popescu, Catalin Cazacu, Liciu Varciu, Ioana Ancea și Cristi Simion participa la ediția speciala iUmor de Paște, intitulata „Romania ești campioana”. La categoria „Noi muncim, nu gandim” aceștia pun in scena o parodie dupa indragitul film BD: La munte și la mare.

iUmor sezonul 16, 7 aprilie 2024. Teodora Strezea vine cu ordinea și disciplina. Catalin Bordea: „A fost foarte rigid, la obiect”

21:05, 07.04.2024 - Teodora Strezea are 21 de ani și este polițista. A venit la iUmor, deoarece considera ca: „Tot timpul am fost bufonul locului”. Marian Godina i-a dat curaj sa se expuna in fața publicului.

iUmor. Horia Manea, fostul concurent de la Chefi la cuțite, show de comedie. Ce reacție au avut jurații: ”Meriți cuțitul de aur”

00:30, 25.03.2024 - Horia Manea, fostul concurent de la Chefi la cuțite, a venit la iUmor pentru a-și demonstra talentul in arta umorului. Finalul nu a fost unul așteptat de acesta, iar jurații i-au apreciat...mancarea pregatita pentru ei.

Alexandru Țiproc, regele invențiilor, revine pe scena iUmor de ziua lui Cheloo. Ce au spus jurații: „Arhanghelul roboticii”

12:50, 22.03.2024 - iUmor - Alege comedia sezonul 16 aduce in fața celor șase jurați, Cosmin Natanticu, Catalin Bordea, Delia si Cheloo, și in cel de-al șaselea episod, difuzat duminica aceasta, de la 20:00, la Antena 1, cele mai surprinzatoare numere de umor, invitați speciali și momente care vor starni hohote de ras.

Doina Teodoru, replica neașteptata pentru Catalin Bordea: „Nu mai fi enervant și insuportabil”. Ce a deranjat-o pe actrița

15:26, 22.02.2024 - Doina Teodoru apare in cea de-a doua ediție a emisiunii „iUmor”, sezonul 16, la Antena 1. Actrița urca pe scena duminica și face declarații neașteptate la adresa juraților Cosmin Natanticu, Catalin Bordea și Cheloo. Cel de-al doilea episod din „iUmor”, sezonul 16 va putea fi urmarit duminica aceasta,…


Ce parere ai despre aceasta stire?