Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

​Finala Europa League Atletico Madrid - Athletic Bilbao (21.45)/ Echipele de start

Publicat:

Bucurestiul gazduieste finala , pe . Antrenorii celor doua finaliste, () si (Bilbao) au anuntat formulele de start, din care nu lipsesc marile vedete: "" Falcao la Madrid, respectiv "Leon" Llorente la Bilbao.

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

LiveBlog Corvinul Hunedoara - Oțelul Galați, in finala Cupei Romaniei - Echipele de start

20:01, 15.05.2024 - ​Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați se intalnesc pe stadionul Municipal din Sibiu in ultimul act al Cupei Romaniei. Echipa care va triumfa va obține calificarea in preliminariile Europa League. Partida este transmisa in direct pe Digi Sport 1 și Prima Sport 1, dar și LiveBlog pe HotNews.ro.

LiveBlog SuperLiga: FCSB vs Rapid – Derbi al orgoliilor pe Arena Naționala / Echipele de start

19:51, 20.04.2024 - FCSB și Rapid se intalnesc sambata in etapa a cincea din play-off-ul SuperLigii, intr-un meci cu o miza mai mare pentru giuleșteni, care incearca sa prinda cupele europene. Partida este transmisa LiveBlog de HotNews.ro.

LiveBlog SuperLiga: Farul Constanța vs CFR Cluj – Duel pentru cupele europene / Echipele de start

20:05, 19.04.2024 - Farul Constanța și CFR Cluj se intalnesc vineri la Ovidiu intr-o partida in care ambele formații au nevoie de victorie pentru a spera la calificarea in cupele europene. Meciul este transmis LiveBlog de HotNews.ro.

LiveBlog: Barcelona - PSG și Dortmund - Atletico Madrid, in sferturile Champions League / Echipele de start

21:35, 16.04.2024 - Marți vom afla care sunt primele doua echipe calificate in sferturile UEFA Champions League. Barcelona primește vizita celor de la PSG (3-2 in tur), in timp ce Borussia Dortmund joaca contra lui Atletico Madrid (1-2 in tur). Partidele sunt transmise in direct pe Digi Sport 1, Digi Sport 2, Orange Sport,…

LiveBlog Champions League: PSG vs Barcelona / Atletico Madrid – Dortmund – Echipele de start

21:30, 10.04.2024 - PSG vs Barcelona și Atletico Madrid vs Borussia Dortmund sunt partidele de miercuri din primul tur al sferturilor de finala ale Champions League. Meciurile sunt transmise LiveBlog de HotNews.ro de la ora 22:00.

LiveBLOG Romania - Columbia (de la ora 21:30) - Test dificil pentru „tricolori” inainte de EURO 2024 / Echipele de start

20:46, 26.03.2024 - Echipa naționala de fotbal a Romaniei intalnește Columbia in al doilea meci de pregatire pentru Campionatul European din Germania. Partida de pe Civitas Metropolitano (stadionul lui Atletico Madrid) incepe de la ora 21:30 și este transmisa in format LiveBLOG pe HotNews.ro.

LiveBlog SuperLiga: Rapid vs FCSB intr-o atmosfera incendiara (Ora 20:00) – Echipele de start

19:01, 09.03.2024 - Rapid și FCSB se intalnesc sambata pe Arena Naționala in derbiul care va decide diferența de puncte cu care cele doua formații vor incepe play-off-ul. Meciul este transmis LiveBlog de HotNews.ro.

VIDEO Finala surprinzatoare in Cupa Spaniei la fotbal

09:06, 01.03.2024 - Athletic Bilbao a trecut fara nicio emoție, scor 3-0, de Atletico Madrid și a obținut calificarea in finala Cupei Spaniei la fotbal. Trupa de pe San Mames a avut caștig de cauza cu un nesperat 4-0 la general impotriva formației pregatite de Diego Simeone.


Ce parere ai despre aceasta stire?