Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Fimul ”The Rocket”, marele câștigător al Festivalului de Film Tribeca 2013

Publicat:

Filmul ”The Rocket”, regizat de Kim Mordaunt, este marele caștigator a celei de a 12-a ediții a Festivalului de Film Tribeca 2013. Potrivit Hollywood Reporter, lungmetrajul s-a impus la doua dintre cele mai importante categorii de premii.

The Rocket a fost premiat pentru ”cel mai bun lungmetraj narativ”, dar și pentru cea mai buna intepretare masculina, trofeu obținut de actorul debutant Sitthiphon Disamoe.

Caștigatorii premiilor au fost anunțați in cadrul unei gale speciale care a avut loc joi seara la New York.

Lista premiilor:

Mențiune speciala a juriului…

Citeste articolul mai departe pe b1.ro…  

Sursa articol: b1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cumparari directe Constanta: Peter Stars SRL va organiza un spectacol la Castelu, cu 4.000 de euro (DOCUMENT)

17:01, 15.04.2024 - Peter amp; Stars SRL este detinuta si administrata de Zoica Baescu.Peter amp; Stars SRL, din Eforie Nord, a semnat cu Primaria Castelu, prin cumparare directa, contractul privind organizarea unui spectacol in comuna. Informatia a fost publicata in Sistemul Electronic al Achizitiilor Publice, unde se…

ALL STARS PUCIOASA A FOST AFILIATA LA FR BASCHET LA ULTIMA ȘEDINȚA A CONSILIULUI DIRECTOR

06:15, 07.03.2024 - Consiliul Director al Federatiei Romane de Baschet, convocat statutar de presedintele FRB, Emilia-Carmen Tocala, a adoptat urmatoarele decizii ca urmare a sedintei desfasurata in format mixt la sediul FRB si online, cu prezenta a 14 membri (5 membri prezenti si 9 membri in online), dar si a inspectorului…

SURVIOR ALL STARS Jador incaseaza o suma imensa

11:05, 03.03.2024 - Deși au circulat zvonuri ca ar fi fost descalificat din competiție din cauza unei presupuse fugi din emisiune, el a reușit sa ramana in concurs timp de șapte saptamani. The post SURVIOR ALL STARS Jador incaseaza o suma imensa first appeared on Informatia Zilei .


Ce parere ai despre aceasta stire?