Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

File mignon în sos de vin

Publicat:

Ingrediente (4 portii)

4 linguri unt
2 linguri ulei de masline
500 g ciuperci, feliate
1 ceapa tocata
4 catei usturoi, pisati
1 lingura cimbru
4 bucati filet mignon
½ cana vin rosu
1½ cana supa de vita
½ cana smantana pentru gatit
sare
piper

Afla cum se prepara fileul mignon pe clickpftabuna.ro.

 

Vezi de ce ai nevoie pentru salata de ciuperci cu maioneza.

Ai mancat pana acum gnocchi de cartofi cu branza?

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rețeta delicioasa și ușoara de cheesecake. Are doar patru ingrediente și e gata in 30 de minute

15:55, 09.05.2024 - Vrei sa ii surprinzi pe cei dragi și sa nici nu iți bați prea tare capul? Daca iți dorești sa gatești un desert simplu, pe care sa il faci cu un minim de agitație, atunci ai ajuns in locul potrivit. Incearca aceasta rețeta de cheesecake, un preparat cu doar cateva ingrediente de baza, gata in 30 de…

Un preparat gustos si versatil, branza de caju

19:56, 15.04.2024 - Bogata in vitamine și minerale, branza de caju este o alternativa sanatoasa la branza tradiționala, inclusiv pentru persoanele care au intoleranța la lactoza si pentru copii. Este un aliment versatil, putand fi folosit ca atare sau adaugat intr-o gama variata de rețete culinare: prajituri, sosuri, salate,…

Rețeta: Antricot de vita cu salata verde și roșii cherry coapte

16:05, 13.04.2024 - Ingrediente – antricot de vita 350 g – roșii cherry 100 g – salata verde 30 g – unt 20 g – rozmarin – sare – piper – ulei de masline – ardei iute 5 g Mod de preparare Antricotul de vita se cresteaza și se condimenteaza cu piper, apoi se sareaza și se pune pe gratar. Roșiile cherry se pun pe gratar alaturi…

SUPA Supa de ciuperci cu smantana

08:05, 29.03.2024 - In Rusia, Polonia, și in alte țari din Europa de Est, supa de ciuperci cu smantana este un element de baza, in special in perioada Postului Mare, cand rețetele tradiționale sunt adaptate pentru a respecta restricțiile alimentare religioase. Varietatea de ciuperci folosita in supa poate varia de la champignon…

Cea mai gustoasa zacusca. Ce trebuie sa faci cu legumele inainte de a le cali: trucul lui Radu Anton Roman

14:20, 22.03.2024 - Zacusca este un preparat extrem de indragit in bucataria romaneasca. El se pregatește toamna, de obicei, insa este la mare cautare și in perioadele de post de peste an.In cartea sa ”Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti”, Radu Anton Roman a explicat, pas cu pas, modul de preparare al zacuscai.Ingrediente…

Placinta cu branza dulce. Ingredientul banal folosit de bucatari pentru un gust desavarșit

12:55, 15.03.2024 - Ingrediente:Pentru foi3 oua13 linguri ulei13 linguri lapte13 linguri zahar15 linguri faina1 praf de copt stins in zeama de lamaie sau otet2 plicuri zahar vanilatPentru umpluturaUmplutura:700 gr branza dulce100 gr zahar3 oua2 plicuri zahar vanilat4 linguri amidon alimentar finPentru decor: zahar pudra…

Cum sa faci pizza fara cuptor

15:00, 07.03.2024 - Pizza este cu siguranța printre cele mai apreciate preparate italienești din intreaga lume. Este ușor de facut, foarte gustoasa și iubita de copii și adulți deopotriva. Pizza are o lunga istorie și, de-a lungul ei, rețetele au fost adaptate dupa gusturile și preferințele fiecarui bucatar in parte. La…

Cate lingurițe de ulei se pun la mujdei, de fapt. Secretul gospodinelor din Moldova

13:55, 22.02.2024 - Mujdeiul nu lipsește niciodata de pe masele romanilor. Este un sos foarte popular, insa trebuie preparat cu grija pentru a ieși așa cum trebuie. Secretul consta in cantitatea de ulei pe care o folosiți. Cat ulei se pune in mujdeiul de usturoi Rețeta pentru mujdeiul de usturoi este diferita in funcție…


Ce parere ai despre aceasta stire?