Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Fiica unui cunoscut ACTOR de la Hollywood îşi acuză tatăl că a VIOLAT-O în COPILĂRIE

Publicat:

(28 ani), adoptata de si de actrita atunci cand acestia formau un cuplu, a declarat intr-o scrisoare deschisa, publicata pe un blog al ziarului , ca a fost agresata la varsta de 7 ani in mansarda casei sale.

"Atunci cand aveam sapte ani, m-a luat de mana si m-a condus intr-un mic pod, slab luminat, de la etajul al doilea al casei noastre. Mi-a spus sa ma intind pe burta si sa ma joc cu trenul electric al fratelui meu. Iar el m-a agresat sexual", a povestit tanara.

"Mi-a vorbit in acest timp, murmurand ca sunt o…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Fiica unui cunoscut poet palestinian, ucisa intr-un atac aerian in Gaza

22:15, 27.04.2024 - Shaima Refaat Alareer, fiica unui cunoscut poet palestinian, a fost ucisa alaturi de familia ei intr-un atac aerian israelian. Incidentul a avut loc la patru luni dupa ce tatal a murit intr-un atac similar. Forțele israeliene nu au oferit detalii despre atac.Atacul a avut loc vineri.

Fiica unui cunoscut fotbalist, audiata intr-un dosar de droguri

09:20, 13.04.2024 - Natalia Mateuț, fiica fotbalistului Dorin Mateuț, este banuita ca ar avea legaturi cu un traficant care ar livra droguri celebritaților. Este posibil ca alte nume grele din showbiz sa ajunga la audieri zilele urmatoare. Citește și: Accident in Pitești. Persoana evaluata medical de SMURD Natalia Mateuț…

Tatal Andreei Balan, despre schimbarile prin care a trecut fiica lui de cand e intr-o relație cu Victor Cornea: „Nu aveau niciun sens certurile cu George”

09:36, 08.04.2024 - Sandel, tatal Andreei Balan, a vorbit intr-un interviu pentru cancan.ro despre fiica lui. Artista radiaza de fericire de cand este intr-o relație cu Victor Vlad Cornea, tanarul jucator de tenis.Relația dintre Andreea Balan și tatal ei nu a fost intotdeauna lapte și miere, insa cei doi au acum o relație…

O actrita americana, care a jucat alaturi de Frank Sinatra si Dean Martin, a murit / Video

17:50, 01.04.2024 - O actrita americana, care a jucat alaturi de Frank Sinatra si Dean Martin, a muritActrita americana Barbara Rush, cunoscuta din pelicula ''It Came From Outer Space'' (1953), a murit la varsta de 97 de ani, a confirmat fiica acesteia, potrivit DPA, scrie Agerpres.Actrita, nascuta in Denver,…

Suspectul furtului planurilor de securitate pentru Jocurile Olimpice, in catușe și trimis in judecata

08:00, 02.03.2024 - Un barbat suspectat ca a furat un computer care continea planurile de securitate pentru Jocurile Olimpice a fost dus la Tribunalul din Paris pentru a fi judecat, potrivit BFM TV. Decizia instantei cu privire la acuzatiile care i se aduc nu a fost facuta publica, scrie lequipe.fr, citat de news.ro. Cazul…

Combinația perfecta dintre Mila Kunis și Ashton Kutcher. Imagini rare cu chipul lui Wyatt, fiica celebrilor actori

16:11, 23.02.2024 - Mila Kunis și Ashton Kutcher sunt unul dintre cuplurile cele mai solide de la Hollywood. Deși iși exprima afecținea fațiș, cei doi sunt foarte discreți in privința vieții personale și, mai ales, in privința copiilor.

Desparțire neașteptata in showbiz-ul internațional! Un celebru actor și iubita sa au pus capat relației / FOTO

16:35, 22.02.2024 - Eate vestea momentului in showbiz-ul internațional! Un cunoscut actor de la Hollywood s-a despartit de iubita lui la cateva zile dupa ce a cunoscut copiii. Iata despre cine este vorba, dar și de ce a luat starul din cinematografie aceasta decizie!


Ce parere ai despre aceasta stire?