Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Fiica unor celebri sportivi a murit la 13 ani! Durere fără margini pentru Ana Maria Șomoi Lazer și Gabriel Șomoi: „Această boală nemiloasă”

Publicat:

Durere fara margini in familia unor foști sportivi celebri. Fosta handbalista Ana Maria Șomoi Lazer și soțul acesteia, fostul voleibalist Gabriel Șomoi, au anunțat ca fiica lor a murit la varsta de 13 ani. Maria a luptat cu o boala necruțatoare timp de un an.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mama Monicai din Timiș, distrusa de durere dupa ce fiica ei a murit. Femeia a primit cea mai ingrozitoare veste: ”Vreau sa fie si el la trei metri, cum este fata mea”

16:10, 13.05.2024 - Monica a murit in urma unui accident rutier, provocat de iubitul ei. Baiatul de 19 ani era șofer de doar patru zile și pierduse controlul volanului, intr-o curba. Din nefericire, Monica s-a stins din viața. Mama ei este distrusa de durere, caci luni dimineața a primit cea mai ingrozitoare veste.

Fiica lui Bruce Willis, noi dezvaluiri despre boala necruțatoare de care sufera celebrul actor

18:50, 04.05.2024 - Rumer Willisa dezvaluit ca actorul in varsta de 69 de ani are o stare de spirit buna. „El este minunat. Da, se simte bine", a declarat pentru Fox News Digital actrita in varsta de 35 de ani, scrie contactmusic.com. Ce este demența frontotemporala, boala de care sufera Bruce Willis. Efectele sunt ireversibile…

Ce dorința arzatoare are Celine Dion, la 56 ani. Artista se lupta cu o boala nemiloasa

10:55, 24.04.2024 - Ce dorința arzatoare are Celine Dion, la 56 ani. Artista se lupta cu o boala nemiloasa Continue reading Ce dorința arzatoare are Celine Dion, la 56 ani. Artista se lupta cu o boala nemiloasa at Tabu.

Durere fara margini in familia lui Gabi Stangau, dupa ce bunica lui a murit. Mama violonistului, distrusa de durere: „Te-ai dus la nepotul tau...”

11:40, 06.03.2024 - Dupa ce și-a pierdut fiul intr-un accident de ATV, acum mama lui Gabi Stangau iși plange și soacra. Cele doua aveau o relație apropiata, mai ales ca femeia care i-a dat viața violonistului a ramas și vaduva.

A murit Mioara Roman, fosta soție a lui Petre Roman. Fiica ei, Oana, a facut anunțul

09:01, 23.02.2024 - Mioara Roman, fosta sotie a fostului premier Petre Roman, a murit la varsta de 83 de ani. Anuntul privind moartea sa a fost facut pe... The post A murit Mioara Roman, fosta soție a lui Petre Roman. Fiica ei, Oana, a facut anunțul appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

A murit Mioara Roman, fosta soție a lui Petre Roman

08:00, 23.02.2024 - Mioara Roman suferea de boli grave și fusese internata intr-un azil de batrani din Snagov. Mioara Roman s-a stins din viața, la caminul de batrani, de la Snagov, unde locuia de ceva vreme. La varsta de aproape 84 de ani, fosta soție a lui Petre Roman a pierdut lupta cu un stop cardiac, dupa o viața…

Oana Roman, declarații exclusive pentru Spynews.ro dupa ce mama ei a murit! Vedeta e distrusa de durere: ”A decedat in somn”

08:00, 23.02.2024 - Oana Roman face declarații exclusive pentru Spynews.ro, dupa ce mama ei a murit. Din pacate, Mioara Roman s-a stins noaptea trecuta, dupa o lupta cu problemele de sanatate, la varsta de 84 de ani. Fiica ei e distrusa de durere și abia și-a gasit cuvintele sa vorbeasca.

Probleme in familia lui Traian Basescu? Ioana, fiica cea mare a fostului presedinte, ar suferi de o boala nemiloasa

10:15, 21.02.2024 - Informațiile aparute recent in spațiul public dezvaluie problemele cu care s-ar confrunta familia lui Traian Basescu. La scurt timp dupa ce politicianul a fost externat din spital, unde a fost tratat pentru o afecțiune respiratorie, s-a aflat ca Ioana, fiica cea mare a fostului președinte, ar suferi…


Ce parere ai despre aceasta stire?